HerNews.gr
Beauty

Syrup blonde: Η τάση που θα λατρέψετε την άνοιξη!

syrup blonde

H νέα τάση στα μαλλιά, γνωστή ως “syrup blonde”, έχει κερδίσει την προσοχή όλων, από τις celebrities έως τις it girls που αναζητούν μια ανανέωση για το στυλ τους. Το συγκεκριμένο ξανθό έχει κατακτήσει τις καρδιές των ειδικών στον χώρο της ομορφιάς και θεωρείται η ιδανική επιλογή για την άνοιξη που πλησιάζει.

syrup blonde

Το “syrup blonde” κινείται σε ένα εύρος αποχρώσεων ανάμεσα στο χρυσαφί και το καφέ της καραμέλας, δημιουργώντας ένα φυσικό και γλυκό αποτέλεσμα. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι προσφέρει μια λαμπερή, ζεστή αίσθηση, η οποία ταιριάζει άψογα τόσο με ανοιχτόχρωμες όσο και με πιο σκούρες επιδερμίδες.

Για εκείνες που δεν επιθυμούν δραματικές αλλαγές ή δεν είναι έτοιμες να υιοθετήσουν ένα πιο έντονο ξανθό, όπως αυτό της πλατίνας, το “syrup blonde” αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Η φυσική του εμφάνιση προσφέρει ένα φρέσκο, μοντέρνο στυλ που μπορεί να αναβαθμίσει οποιαδήποτε εμφάνιση.

Syrup blonde: Η τάση που θα λατρέψετε την άνοιξη!

Syrup blonde: Η τάση που θα λατρέψετε την άνοιξη!

Αυτός ο συνδυασμός χαρίζει μια λάμψη και μια υγιή όψη στα μαλλιά σου, ενώ οι ζεστοί τόνοι του προσφέρουν μια απόλυτα φυσική αίσθηση. Σύμφωνα με τους ειδικούς στον χώρο, οι ζεστοί τόνοι έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν απόλυτα φυσικά και φρέσκα, όπως αναμένεται από ένα λεπτόρευστο σιρόπι.

Texan Hair: Βρήκαμε τον τρόπο να αποκτήσουν όγκο τα μαλλιά μας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

French Wave: Ήρθε η ώρα για κυματιστά μαλλιά το 2023

HerNewskl

Jennifer Lopez: Tα 5 χτενίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις

HerNewskl

Caramel Hair: Aυτό είναι το χρώμα στα μαλλιά που λατρεύει η Monica Bellucci

HerNewskl