HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε νέα ενημέρωση για την υγεία της

Το Παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση για να καθησυχάσει το κοινό ότι η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, «τα πάει καλά» καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από το χειρουργείο της.

Αυτή τη στιγμή η 42χρονη αναρρώνει στο οικογενειακό σπίτι του Adelaide Cottage στο Windsor. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Την Τρίτη, έχασε το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, το οποίο φιλοξενεί η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Kate Middleton μετακόμισε και οι πρώτες φήμες μιλούν για ταχεία ανάρρωση  - Queen.grΟ σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ , αποσύρθηκε επίσης από το μνημόσυνο και έπρεπε να επικοινωνήσει με την ελληνική βασιλική οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του.

Εκτός από το ότι είναι για «προσωπικούς λόγους», δεν έχει δοθεί σαφής λόγος γιατί ο Γουίλιαμ αποχώρησε από την εκδήλωση. Υπάρχει πιθανότητα να σχετίζεται με την κατάσταση της συζύγου του, αλλά αυτό είναι μόνο εικασίες σε αυτή τη φάση.

Ο βασιλιάς Κάρολος χάνει επίσης το μνημόσυνο

Ο βασιλιάς Κάρολος έχασε επίσης τη λειτουργία σήμερα, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του για καρκίνο. Αντίθετα, η βασίλισσα Καμίλα οδήγησε μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκδήλωση.

Νωρίτερα τον Φεβρουάριο, η Daily Mail ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον πήγε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους για διακοπές στο κτήμα Sandringham στο Norfolk.Kate Middleton's Two-Month Absence From the Spotlight Has Fueled Royal  Conspiracy Theories«Η Catherine αναρρώνει καλά», είπε ένας φίλος στην εφημερίδα.

«Ανυπομονούσε να αλλάξει το σκηνικό και θα μπορέσει ξεκουραστεί στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεκολλήσουν με τον Γουίλιαμ».

Καθώς προέκυψε η είδηση ​​ότι η Μίντλετον πήρε εξιτήριο, εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από το χειρουργείο. Έχει καλή πρόοδο.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ολόκληρη την ομάδα της Κλινικής του Λονδίνου, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν».

Βασίλισσα Καμίλα: Εμφανίστηκε μόνη της στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνταντίνου – Απών και ο Ουίλιαμ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στις φυλακές Χάρεν

HerNews ka

Το πρόγραμμα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που θα τελεστεί τη Δευτέρα

Her News

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει πως κατάλαβε ότι έχει καρκίνο στο Πάγκρεας

HerNews ka