HerNews.gr
Διεθνή

Gary Sinise: «Έφυγε» από τη ζωή ο γιός του σε ηλικία 33 ετών

Ο Gary Sinise , γνωστός για τους ρόλους του στο “CSI: NY”, “Forrest Gump” και άλλες εμβληματικές ταινίες , μοιράστηκε τη σπαρακτική είδηση ​​για τον θάνατο του γιου του. 

Ο McCanna “Mac” Sinise , σε ηλικία 33 ετών, έχασε τη θαρραλέα μάχη του με το χόρδωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου, στις 5 Ιανουαρίου.

Σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα, το Ίδρυμα Gary Sinise τίμησε τη μνήμη του Mac στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία συνοδευόμενη από τη λεζάντα “In Honor & Memory of McCanna ‘Mac’ Sinise 1990-2024”.

Ο Sinise μίλησε για την ασθένεια του γιου του

Ο Gary Sinise και η σύζυγός του Moira Harris , παντρεμένοι από το 1981, είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του γιου τους, ο οποίος αφήνει πίσω του τους γονείς και τις αδερφές του Sophie και Ella.

Ο Sinise , ένας  ηθοποιός με διακρίσεις όπως ένα Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Tony, μίλησε για την ασθένεια του Mac στον ιστότοπο του Ιδρύματος Gary Sinise.

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και τα καταφέρνουμε όσο καλύτερα μπορούμε», έγραψε.

«Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις ένα παιδί. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Με τα χρόνια το έχω βιώσει γνώρισε τόσες οικογένειες πεσόντων ηρώων μας».Gary Sinise's Son Mac Dies Of Rare Cancer At 33«Είναι αποκαρδιωτικό και είναι απλά σκληρό. Ο αγώνας με τον καρκίνο της οικογένειάς μας διήρκεσε 5 χρόνια και γινόταν όλο και πιο δύσκολος όσο περνούσε ο καιρός. Ενώ η καρδιά μας πονάει, είμαστε παρηγορημένοι που γνωρίζουμε ότι ο Mac δεν παλεύει πλέον  και ενέπενυσε και συγκίνησε από το πώς τα κατάφερε».

«Έδωσε μια δύσκολη μάχη ενάντια σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ την προσπάθεια».

«Ο Mac λάτρευε τις ταινίες, και πάντα του λέγαμε ότι μας θύμιζε τον στρατιώτη στο τέλος της εκπληκτικής ταινίας του 1917, που έτρεχε στο πεδίο της μάχης, βόμβες έσκαγαν παντού γύρω του, το ένα κτήριο γκρεμιζόταν μετά το άλλο, ωστόσο συνεχίζει να επιστρέφει επάνω, αρνείται να τα παρατήσει και συνεχίζει να τρέχει μπροστά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νάταλι Πόρτμαν: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό από τον σύζυγό της, αφού έμαθε για την απιστία του

HerNews ka

Αγανακτισμένος ο Μπραντ Πιτ: Σταματά την επιδίωξη της κοινής επιμέλειας των παιδιών του

HerNews ka

Cher: «Βγαίνω με νεότερους επειδή οι άντρες της ηλικίας μου είναι όλοι νεκροί»

HerNews ka