HerNews.gr
Διεθνή

Αγανακτισμένος ο Μπραντ Πιτ: Σταματά την επιδίωξη της κοινής επιμέλειας των παιδιών του

Το ταραχώδες έπος του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να φτάνει στο τέλος του καθώς ο Πιτ φέρεται να εγκαταλείπει την επιδίωξη της κοινής επιμέλειας των παιδιών τους. Το ζευγάρι, που εμπλέκεται σε μια σκληρή δικαστική μάχη από τον χωρισμό τους το 2016, φέρεται να πλησιάζει στο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Αρχικά επιζητώντας μια ρύθμιση επιμέλειας 50/50 για τα έξι παιδιά τους, σύμφωνα με την DailyMail.com, ο Πιτ παραιτείται τώρα από την αμφισβήτησή του, παραχωρώντας στην Αντζελίνα Τζολί την κύρια φυσική επιμέλεια με δικαιώματα επίσκεψης για αυτόν.Brad Pitt meets his children for first time since divorce, has a 'wonderful' time | Hollywood - Hindustan Times

Οι λόγοι πίσω από την απόφαση του Μπραντ Πιτ

Ένας παράγοντας που επηρεάζει αυτή την απόφαση είναι οι ηλικίες των παιδιών τους, με τα περισσότερα να θεωρούνται πλέον ενήλικες στα μάτια του νόμου. Οι ισχυρισμοί για δύσκολες σχέσεις μεταξύ του Πιτ και των μεγαλύτερων παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της αναφερόμενης αποξένωσης με τον υιοθετημένο γιο Παξ , έχουν εμφανιστεί, περιπλέκοντας περαιτέρω τα πράγματα.

«Εσύ επανειλημμένα και συνεχώς αποδεικνύεις ότι είσαι ένα τρομερό και απεχθές άτομο», έγραψε ο Παξ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020.

«Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται κοντά σου».

«Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου γιατί δεν είσαι σε θέση να το κάνεις».

Angelina Jolie and Brad Pitt Kids - Names and Ages of Brangelina ChildrenΠροηγούμενοι ισχυρισμοί για γονική αποξένωση και αμφισβητούμενες αλληλεπιδράσεις μεταξύ του Πιτ και των παιδιών έχουν εντείνει την αγανάκτηση γύρω από τη διαδικασία διαζυγίου.

Η σχέση του ζευγαριού, η οποία ξεκίνησε εν μέσω αντιπαράθεσης το 2005, οδήγησε σε έναν υψηλού προφίλ ειδύλλιο και τελικά σε γάμο το 2014.

Ωστόσο, η ένωσή τους έληξε ξαφνικά το 2016 μετά από ισχυρισμούς για σωματική διαμάχη κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης με τα παιδιά τους. Οι κατηγορίες της Τζολί για την καταχρηστική συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ ήταν κεντρικής σημασίας στον συνεχιζόμενο δικαστικό αγώνα.

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Miss AI: Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης με έπαθλο 13.000 δολάρια

HerNews ka

Britney Spears: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον επεισοδιακό χωρισμό

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά το σοβαρό ατύχημα

HerNews ka