HerNews.gr
Διεθνή

Νάταλι Πόρτμαν: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό από τον σύζυγό της, αφού έμαθε για την απιστία του

Η Νάταλι Πόρτμαν συμμετείχε στο περιοδικό Vanity Fair ως μία από αυτές που επιλέχθηκαν για το ετήσιο εξώφυλλό του στο Χόλιγουντ και λέγοντας λίγα λόγια στην έκδοση, μίλησε σύντομα για τη λεπτή οικογενειακή κατάσταση που περνάει από τον χωρισμό από τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μιλίπιντ αφού έμαθε ότι την απατά με μια νεαρή ηθοποιό.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι δεν θέλει να συμβάλει στις εικασίες για την τρέχουσα κατάσταση του γάμου της.

Η Πόρτμαν είναι μία από τις 11 γκεστ σταρ, οπότε έδωσε μια σύντομη συνέντευξη που χρησιμοποίησε για να σταματήσει όλες αυτές τις φήμες.

Η σχέση της Νάταλι Πόρτμαν και του Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Μίλιπεντ το 2012 μετά την παρουσία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan» και έχουν μαζί δύο παιδιά.Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη για δήθεν απιστία με μια 25χρονη κοπέλα.

Αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι είναι χωρισμένο, αν και προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τον γάμο τους. Ωστόσο, η Νάταλι Πόρτμαν δεν έχει δώσει καμία δήλωση για το θέμα.

«Είναι τρομερό και δεν έχω καμία επιθυμία να συνεισφέρω σε αυτό. Από νωρίς έγινα πολύ προστατευτική. Διάλεξα ένα διαφορετικό όνομα όταν ξεκίνησα, που ήταν ένας ενδιαφέρον τρόπος διαχωρισμού των ταυτοτήτων. Θα θύμωνα αν κάποιος με φώναζε Νάταλι Πόρτμαν στο σχολείο σκέφτηκα, “Αν με ξέρεις, με ξέρεις ως Νάταλι Χέρσλανγκ στο σχολείο”. Ήταν κάπως ένας ακραίος διχασμός ταυτότητας που προσπάθησα να ενσωματώσω λίγο περισσότερο ως ενήλικη», εξήγησε.

Η 42χρονη Πόρτμαν εξήγησε ότι ο χωρισμός συνέβη πέρυσι, αν και δεν είχε μιλήσει δημόσια για την κατάσταση της σχέσης τους μέχρι τώρα.

«Ένιωθα ότι δεν δεχόμουν πως και οι δύο ήταν κομμάτι μου, ότι δεν υπήρχε ένας “αληθινός” και ένας “κατασκευασμένος” εαυτός μου και ότι δεν ήταν απαραίτητο να έχουν και οι δύο διαφορετικά ονόματα. Δεν είναι απλά δύο διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μου αλλά πολλαπλοί τρόποι με τους οποίους με βλέπουν οι άλλοι, και στην προσωπική και στη δημόσια ζωή, και διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους βλέπω η ίδια τον εαυτό μου.

Όταν έκανα παιδιά και οικογένεια, συνειδητοποίησα ότι δεν με βοηθούσε να έχω δύο ταυτότητες. Έχω πολλές επαφές στη διάρκεια της ημέρας ως δημόσιο πρόσωπο και δεν θα ήταν ρεαλιστικό να προσπαθώ να το διαχωρίσω αυτό από τη δική μου εμπειρία», αποκάλυψε η Νάταλι Πόρτμαν.

Έτσι, η ηθοποιός προσπάθησε να μην μείνει στην κατάσταση της οικογενειακής της ζωής και στο ότι διατηρεί τις δύο προσωπικότητες της (δημόσιες και ιδιωτικές) γιατί πάντα προσπαθούσε να διατηρήσει αυτόν τον χωρισμό.

Για τη δημόσια ζωή της, η Νάταλι μίλησε για τη ζωή της στο Παρίσι και τα επερχόμενα κινηματογραφικά της έργα. Επικεντρώνεται σε σημαντικά κινηματογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου έργου κινουμένων σχεδίων βασισμένο στο The Twits του Roald Dahl , το οποίο η Portman είπε ότι ενδιαφέρεται για να απολαύσουν τα παιδιά της.

Είπε επίσης ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική και το μουσικό θέατρο, κάτι που αγαπούσε από μικρή.

Natalie Portman: Απειλές με όπλο ανάγκασαν το κάστινγκ να σταματήσει το γύρισμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Green Pass:  Από σήμερα εφαρμόζετατο «Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19»

Her News b

The Crown: Η σκηνή του δυστυχήματος της Πριγκίπισσας Diana

HerNews ka

Βρετανία: Το Big Ben ήχησε ξανά μετά από 5 χρόνια εργασιών ανακαίνισης

HerNews ka