HerNews.gr
Διεθνή

North West: Επέστρεψε από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ & με επώνυμα προϊόντα Chanel

Η North West, η 10χρονη κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian, επέστρεψε στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα , σύμφωνα με το TMZ, φέρνοντας πολλές τσάντες για ψώνια από μεγάλες μάρκες σχεδιαστών.

Το μεγαλύτερο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West επέστρεφε από το Παρίσι, όπου εθεάθη να γιορτάζει το τελευταίο άλμπουμ του πατέρα της, “Vultures 1”, σε ένα πάρτι κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο.

βορειοδυτικάβορειοδυτικάΚάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που έλαβε χώρα στο Accor Arena, η North ενώθηκε με τον Kanye στη σκηνή καθώς οι δυο τους ερμήνευσαν το τραγούδι τους, “Talking / Once Again”.  

Ωστόσο, ενώ ήταν εν μέρει διακοπές για την προ-έφηβη, φάνηκε να έχει λίγο χρόνο για να κάνει λίγο ξεφάντωμα.

Σύμφωνα με τα λογότυπα στις τσάντες των αγορών της, η North χρειάστηκε λίγο χρόνο για να επισκεφτεί τους γαλλικούς οίκους μόδας Chanel και Celine αν και το τι αγόρασε από τα καταστήματα είναι άγνωστο.North West και η Kim KardashianΗ αγάπη της 10χρονης για κάθε είδους πολυτέλεια δεν είναι κάτι καινούργιο. Εκτός από το να μοιράζεται την αγάπη της για την περιποίηση του δέρματος στο TikTok και πιθανώς ακόμη και να ξεκινά τη δική της σειρά προϊόντων , η North έχει καθίσει στην πρώτη σειρά σε πασαρέλες υψηλής μόδας σε όλο τον κόσμο και συχνά εμφανίζεται με αξιοζήλευτα ρούχα και αξεσουάρ.

Είχε μάλιστα την ευκαιρία να πάρει μερικά δώρα από τον Dior πέρυσι κατά τη διάρκεια των 10ων γενεθλίων της, αφού η Kardashian την πήγε στο pop-up “Dioriviera” στο Beverly Hills Hotel, δίνοντάς της έναν προϋπολογισμό πάνω από 1.000 δολάρια για τα αγαθά.

Πρόσφατα, η North παρουσίασε επίσης μια σειρά από grills με διαμάντια.βορειοδυτικά τραβώντας τα χείλη της για να δείξει τις διαμαντένιες ψησταριές τηςΩστόσο, ενώ η επίδοξη καλλιτέχνης έχει αναμφίβολα πρόσβαση στα καλύτερα πράγματα στη ζωή χάρη στους διάσημους γονείς της, έχει επίσης τις δικές της ισχυρές απόψεις όσον αφορά τη μόδα — και δεν φοβάται να ενημερώσει τον κόσμο.

Η North άσκησε κριτική στο φόρεμα της μαμάς της Kim Kardashian, στο Met Gala 2023 προτού η σταρ βγει στο κόκκινο χαλί.

«Μοιάζει με φόρεμα παραλίας και τα μαργαριτάρια φαίνονται ψεύτικα», είπε για τη  δημιουργία Schiaparelli.

Στα χνάρια του πατέρα της η North West: Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ραπάρει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oι Φινλανδοί ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο – Ποια τα 3 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ

Her News

Μάθιου Πέρι: Σε ιδιωτικό γεμάτο αστέρια τμήμα του νεκροταφείου στο Λος Άντζελες η «τελευταία του κατοικία»

HerNews ka

50 Cent: Ακολουθεί τα χνάρια της Cardi B – Πέταξε και εκείνος μικρόφωνο σε κεφάλι θαυμαστή

HerNews ka