HerNews.gr
Μόδα

Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε μια μοναδική συνεργασία με την πόλη της Βαρκελώνης

Louis Vuitton

Η ανακοίνωση του Louis Vuitton για τη διεξαγωγή του Cruise 2025 fashion show στη Βαρκελώνη στις 23 Μαΐου αναμφίβολα ανυψώνει τους παλμούς του κόσμου της μόδας. Αυτή η επιλογή δεν είναι μόνο μια απόδειξη της διεθνούς επιρροής και της κοσμοπολίτικης φύσης του οίκου Louis Vuitton, αλλά και μια ενίσχυση της προβολής της Βαρκελώνης ως μίας από τις κορυφαίες πρωτεύουσες της μόδας.

Louis Vuitton

Η επιλογή της Βαρκελώνης ως τοποθεσίας για το Cruise fashion show αναδεικνύει τη συνύπαρξη μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας που διέπει τον οίκο Louis Vuitton. Έχοντας φιλοξενήσει shows σε ολόκληρο τον κόσμο, σε μνημεία αρχιτεκτονικής σημασίας και πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος, ο Louis Vuitton τιμά την τέχνη και τον τοπικό πολιτισμό κάθε περιοχής.

Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε μια μοναδική συνεργασία με την πόλη της Βαρκελώνης

Τα Cruise shows του οίκου έχουν πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικές τοποθεσίες, όπως το Σύγχρονο Μουσείο Τέχνης του Oscar Niemeyer στο Niterói και το Μουσείο Miho του I.M. Pei κοντά στο Κιότο, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του οίκου στην προβολή της μόδας μέσα από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό.

Έτσι, το επερχόμενο Cruise Fashion Show στη Βαρκελώνη υπόσχεται μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία που θα αναδείξει την ενέργεια και την κομψότητα του οίκου Louis Vuitton σε ένα ακόμα επίπεδο.

Louis Vuitton

Είναι μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με την πόλη της Βαρκελώνης, μοιράζοντας κοινές αξίες με την Louis Vuitton που είναι βαθιά συνδεδεμένη με μια εξαιρετική κληρονομιά και το πάθος για τη δημιουργικότητα. Το επερχόμενο fashion show Cruise, που αποτυπώνει το όραμα του Nicolas Ghesquière για τη συλλογή, καθώς και το επερχόμενο Louis Vuitton Cup, αλλά και το 37ο America’s Cup θα καταγράψουν αναμφίβολα τη μακρά σχέση της με τη Βαρκελώνη και την καταλανική περιοχή με τον πιο μοναδικό τρόπο”, λέει ο Pietro Beccari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.

Η επικείμενη παρουσίαση του Cruise 2025 fashion show της Louis Vuitton στη Βαρκελώνη αποτελεί μόνο ένα μέρος μιας εκτεταμένης σειράς εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που ετοιμάζει ο διάσημος οίκος μόδας. Εκτός από το fashion show, η Louis Vuitton θα γιορτάσει επίσης το LV Cup και το 37th America’s Cup Barcelona με μια σειρά εκδηλώσεων που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των λάτρεις της μόδας και του σκηνικού του ιστιοπλοΐας.

Πέραν των fashion events, θα λανσάρει το πολυαναμενόμενο City Guide για τη Βαρκελώνη, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις κρυφές γωνιές και τα αγαπημένα μέρη της πόλης. Επιπλέον, ένα pop up κιόσκι και διάφορα events θα προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία στο κοινό, ενώ εκπαιδευτικά προγράμματα θα υποστηρίξουν τη δημιουργικότητα και τον σχεδιασμό στην πόλη.

Louis Vuitton

Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί έναν ακόμα τρόπο για τη Louis Vuitton να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της στην προώθηση του πολιτισμού και της τέχνης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τη σχέση της με τη Βαρκελώνη, μια πόλη με βαθιές ρίζες στον χώρο της μόδας και του σχεδιασμού.

Chanel Cruise 2023/ 24: Αυτά είναι τα beauty trends που θα αγαπήσετε το καλοκαιρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: Η άκρως εντυπωσιακή της εμφάνιση για τα «MadWalk 2023» στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

HerNews ka

Longchamp: Η νέα δερμάτινη σειρά Mailbox μας ταξιδεύει σε μια νέα φιλοσοφία

Her News

Jennifer Lopez: Φόρεσε το crop top που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας

HerNewskl