HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους στα 9μερα

Ο χαμός της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, την έφερε ξανά κοντά με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και όπως όλα έδειχναν οι δυο γυναίκες είχαν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους και έγιναν «μια γροθιά» για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη αυτή στιγμή που περνούσε η οικογένειά τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου και πλάνα τηλεοπτικών εκπομπών ήθελαν την τραγουδίστρια να έρχεται και πάλι σε ρήξη με την κόρη της μετά το τέλος του μυστηρίου.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Βιβής Μπουγιούρα στο «Happy Day» κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τι πραγματικά συνέβη στα 9μερα

Όπως αποκάλυψε η Βιβή Μπουγιούρα: «Όντως ο θάνατος της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου και γιαγιάς της Όλγας Κιουρτσάκη τις έφερε κοντά, αν και η ίδια (σ.σ Όλγα Κιουρτσάκη) έμαθε τα νέα μέσω των site, πήγε στο σπίτι της τραγουδίστριας με εκείνη πραγματικά να την καλοδέχεται. Ήθελε η Άντζελα Δημητρίου να ξανά έρθει κοντά με την κόρη της λόγω και του θανάτου της μητέρας της».

Αναφορικά με το πλάνο που η Όλγα Κιουρτσάκη αποχωρεί μόνη της από το καφενείο που οδηγήθηκαν μετά τα 9μερα η δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Κάναμε το ρεπορτάζ μας, μιλήσαμε αποκλειστικά και μας είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ της Άντζελας Δημητρίου και της Όλγας Κιουρτσάκη αλλά με μια στενή συνεργάτη της τραγουδίστριας, η οποία είπε “εσείς φταίτε που έχουμε κάμερες σήμερα εδώ” και η Όλγα Κιουρτσάκη αντέδρασε».«Μητέρα και κόρη δεν έχουν μιλήσει καθόλου για το συμβάν, είναι και οι δύο καταρρακωμένες με την απώλεια και απλώς εκείνη την ώρα, η Όλγα Κιουρτσάκη εκνευρίστηκε γιατί ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες για εκείνη και τον σύντροφό της, σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει», πρόσθεσε η Βιβή Μπουγιούρα.

Άντζελα Δημητρίου: Ένταση με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγιος Παϊσιος: Η άγνωστη ιστορία της εκκλησίας στην Ήπειρο όπου έγιναν για τα γυρίσματα

Her News

Χριστίνα Βίδου: «Μια αίθουσα τεράστια είχε νεκρική σιγή. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε»

Her News

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να υπακούει στις διαταγές μου»

HerNews ka