HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: «Τσαντίστηκε» με τον πατέρα της που ζητούσε προσευχές για εκείνη και τον Justin

Η Hailey Bieber φέρεται να είναι «τσαντισμένη» με τον μπαμπά της επειδή προέτρεψε το κοινό να προσευχηθεί για εκείνη και τον σύζυγό της, Justin Bieber.

Πηγές κοντά στον ιδρυτή του Rhode Skin είπαν στο TMZ ότι το νεαρό ζευγάρι αυτή τη στιγμή περνά από ένα «ιδιωτικό» οικογενειακό ζήτημα, για το οποίο γνώριζε ο Stephen Baldwin. Και παρά το γεγονός ότι η ανάρτησή του ήταν καλοπροαίρετη, εξακολουθούσε να προκαλεί ανησυχία στους θαυμαστές.

Το δημοσίευμα ανέφερε περαιτέρω ότι η Hailey Bieber δεν είναι χαρούμενη που τα συζυγικά της δεινά βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο.

Χέιλι ΜπίμπερΑυτό το πρόσφατο οικογενειακό δράμα ξεκίνησε όταν ο πατέρας της Hailey Bieber, Stephen Baldwin  μοιράστηκε εκ νέου μια ανάρτηση στο Instagram , στην οποία εμφανιζόταν ο Justin να ερμηνεύει το “I Could Sing of Your Love Forever”.

«Χριστιανοί, παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο», έγραψε ο influencer Victor Marx στην κορυφή του κλιπ.

Χέιλι ΜπίμπερΣτη λεζάντα, ο Victor σημείωσε ότι η σύζυγός του, Eileen Marx, και η μητέρα της Hailey, Kennya Baldwin, «προσεύχονται συχνά μαζί» για το ζευγάρι.

«Υπάρχουν ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής ορατότητας και επίσης ο εχθρός δεν θέλει να πλησιάσουν πιο κοντά στον Ιησού», υποστήριξε στη λεζάντα.

«Συχνά λοιπόν, ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τις επευφημίες, συχνά αντιμετωπίζουν πνευματικό πόλεμο που είναι έντονο και επιδιώκει να ναυαγήσει την πίστη, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα. Ευχαριστώ λοιπόν».Ο Τζάστιν Μπίμπερ φιλάει τη σύζυγό του ΧέιλιΟ Stephen, ο οποίος αναδημοσίευσε το μήνυμα στο Instagram Story του την Τετάρτη, δεν έδωσε κανένα επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η Hailey και ο Justin.

Ο δημιουργός του «Baby» και το μοντέλο – που παντρεύτηκαν  τον Σεπτέμβριο του 2018 – αργότερα βγήκαν για μια λειτουργία στην εκκλησία Churchome στο Saban Theatre στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε σκοτεινό με τον Justin να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ φορώντας ένα σκούρο φούτερ, όταν φωτογραφήθηκαν όταν έφτασαν στην Εκκλησία Churchome στο θέατρο Saban στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Ανησυχία για τη Hailey Bieber: Ο πατέρας της ζητά από τους θαυμαστές να προσευχηθούν για εκείνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Sex and the City: Θα προβάλλεται στο How Netflix από τον Απρίλιο του 2024

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγινε φίλη με τον Τομ Κρούζ πριν από τον θάνατό της

HerNews ka

Διεθνή: Αυτή είναι η 23χρονη από την Συρία που έβαλε τη βόμβα στην Κωνσταντινούπολη (Video)

HerNews ka