HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Δημητρίου: Ένταση με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά όπως όλα δείχνουν το γυαλί ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της δεν “κόλλησε” με αφορμή τον θάνατο της μητέρας της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα η τραγική είδηση του θανάτου της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου, την έφερε και πάλι κοντά με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με τις δυο γυναίκες να πηγαίνουν μαζί και στην κηδεία και στο εννιάμερο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 29/2.

Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη έφτασαν μαζί στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 αλλά έφυγαν… χώρια.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ακούγεται μια φωνή να λέει «Τι λες; Σου απάντησε, έχω μηνύματα από δημοσιογράφους».

Η Ελένη Τσολάκη είπε πως μάλλον η φωνή που ακούγεται στα πλάνα ανήκει στην Όλγα Κιουρτσάκη.

«Ενώ εδώ και αρκετή ώρα είχε ολοκληρωθεί το μνημόσυνο για την μητέρα της Άντζελας Δημητρίου, η τραγουδίστρια με την Όλγα Κιουρτσάκη και τους στενούς συγγενείς είχαν μεταφερθεί στο καφενείο του κοιμητηρίου. Τους περιμέναμε να βγουν για να τους πούμε συλλυπητήρια. Ξαφνικά ακούσαμε φωνές, πήγαμε στο σημείο και αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε είναι ότι ακούσαμε την Όλγα Κιουρτσάκη να αναφέρει αρκετά εκνευρισμένη “έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους” και μετά έφυγε μόνη της», ανέφερε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Πριν από περίπου δυο ώρες μητέρα και κόρη είχαν έρθει μαζί στο κοιμητήριο κρατιόντουσαν χέρι με χέρι και όπως βλέπουμε από τα πλάνα έφυγαν χωριστά», πρόσθεσε. 

«Μην ξεχνάτε ότι στη συνέντευξη που είχαμε κάνει στο ΟΚ! η Άντζελα είχε μιλήσει για άσχημες συμπεριφορές και για πολύ υψηλούς τόνους. Ότι ο τρόπος που της μιλούσε η κόρη της και ο γαμπρός της ήταν πολύ προσβλητικός. Δυστυχώς βλέπω το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι παντρεύτηκαν

HerNews ka

Μαίρη Συνατσάκη: «Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ίαν»

HerNews ka

Τάμτα: «Θυμάμαι εικόνες του στρατού και τα τανκς να περνάνε έξω από το σπίτι μου»

HerNews ka