HerNews.gr
Διεθνή

Millie Bobby Brown: Αποκαλύπτει το πως της έκανε πρόταση γάμου ο Jake Bongiovi

Η Millie Bobby Brown μιλάει για το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Jake Bongiovi.

Η 20χρονη ηθοποιός, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον γιο του Jon Bon Jovi από τον Απρίλιο του 2023, εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

«Λοιπόν, δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό γιατί υπάρχουν στιγμές, βασικές στιγμές, αλλά λέω ότι “Ο Fallon είναι ο καλύτερος” και επίσης νομίζω ότι αυτή είναι πολύ καλή ιστορία για να μην την αφηγηθώ”, είπε η Brown. «Βασικά, ο Jake και εγώ δεθήκαμε με τις καταδύσεις. Αγαπάμε τις καταδύσεις, πήραμε μαζί τις άδειες οδήγησης».

Πρόσθεσε ότι όταν ήταν σε διακοπές, ο Bongiovi, 21 ετών, είπε, «Mill, πρέπει να σηκωθείς στις 8:00 π.μ., θα πάμε για βουτιά».

«Ήμουν σε φάση “8:00 πμ, βουτιά”; … Και μου λέει, “Θα πάμε στο ίδιο σημείο που πηγαίνουμε συνήθως”», συνέχισε η Millie Bobby Brown. «Του λέω, “είναι βαρετό, ας πάμε κάπου αλλού”. Και είπε “Όχι, πρέπει να πάμε σε αυτό το σημείο”».

Αφού έφτασε στο σημείο, το αστέρι του Stranger Things πρόσθεσε ότι πέρασαν πολλά μέτρα κάτω από το νερό. 

«Μου δίνει κάτι σαν κοχύλι και μου λέει να το αναποδογυρίσω και είναι ένα δαχτυλίδι», θυμάται. «Και τον κοίταξα και ήταν σαν…», είπε η Brown καθώς αναδημιουργούσε την έκφραση του προσώπου του και τις φυσαλίδες που οφείλονταν στο ότι ο Bongiovi δεν μπορούσε να μιλήσει κάτω από το νερό.Σηκώνοντας τον αντίχειρά της, είπε, “aυτό σημαίνει, «πάνω»”, “θέλω να ανέβω”. Οπότε αυτό θα σήμαινε τεχνικά, “Όχι, δεν θέλω να σε παντρευτώ, θέλω να ανέβω”».

«Τέλος πάντων, μου βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι και καθώς πάω να του δείξω το δαχτυλίδι πέφτει από το δάχτυλό μου, πέφτει τόσο γρήγορα που ήταν σαν κινηματογραφική ταινία», είπε.

H Millie Bobby Brown συνέχισε να περιγράφει πώς ο Bongiovi έπεσε κάτω και έκανε μια «κινηματογραφική αρπαγή, έπιασε και έσωσε το δαχτυλίδι».

Εν τω μεταξύ, η Brown εξήγησε ότι αφού o Bongiovi έσωσε το δαχτυλίδι, έφτασαν στην επιφάνεια του νερού, επιτρέποντάς του να τη ζητήσει σε γάμο.Αφού η ηθοποιός είπε, «Ναι», ο Bongiovi εξήγησε ότι είχε ρωτήσει τη μητέρα της  αν μπορούσε να πάρει το δαχτυλίδι της για να κάνει πρόταση γάμου, ωστόσο, η μητέρα της Brown είπε: «Απολύτως όχι, Jake. Δεν παίρνεις το δαχτυλίδι μου εκεί κάτω, ξέρω ότι θα το ρίξεις». Στο τέλος, ο Bongiovi έκανε την υποβρύχια πρόταση με ένα διαφορετικό δαχτυλίδι και της έδωσε το δαχτυλίδι της μητέρας της όταν ανέβηκαν στο σκάφος.

«Λοιπόν, όταν πήγαμε στο σκάφος είπε: “Αυτό είναι το δαχτυλίδι της μαμάς σου και το πήρα από τους γονείς σου”», θυμάται η σταρ«Και ήταν πολύ μαγικό και οι γονείς του ήταν εκεί και φαινόμασταν τόσο ατημέλητοι βγαίνοντας από μια κατάδυση».

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Ο Kanye West έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της στους υπαλλήλους του

HerNewskl

Πώς τα σχόλια στο YouTube γίνονται το νέο εργαλείο για crypto-απατεώνες

Her News

Κιμ Καρντάσιαν: Θα πάει στο Met Gala, παρά τον «αποκλεισμό» της οικογένειας

Her News