HerNews.gr
Διεθνή

Σπάνιο ροζ ελεφαντάκι εντοπίστηκε στη φύση να παίζει με την οικογένειά του (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το SWNS, ο χειριστής του σαφάρι Theo Potgieter εντόπισε ένα ροζ αφρικάνικο ελεφαντάκι στον ποταμό Olifants στο Εθνικό Πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής.

Ο Potgieter είπε στο SWNS ότι είχε ακούσει αναφορές για έναν ροζ ελέφαντα που ζούσε στο εθνικό πάρκο, αλλά δεν είχε δει ο ίδιος το σπάνιο πλάσμα μέχρι τον Φεβρουάριο.Ο μικρός ροζ ελέφαντας ταύρος που απολαμβάνει κολύμπι με την οικογένεια στο πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής, 9 Φεβρουαρίου 2024«Έχουν αναφερθεί μερικές εμφανίσεις αυτού του μικρού ελέφαντα στα τέλη του 2023, αλλά από ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχουν πλάνα», είπε ο χειριστής του σαφάρι.

Γνωρίζοντας ότι πιθανότατα δεν υπήρχαν ακόμη φωτογραφίες του μωρού ελέφαντα, ο Potgieter «άρπαξε την κάμερα για να ξεκινήσει τη λήψη για επιβεβαίωση βίντεο» μόλις κατασκόπευσε το ροζ ελεφαντάκι.

Τα πλάνα που απαθανάτισε ο άνδρας δείχνουν το μοναδικό ζώο να παίζει με την οικογένειά του και να πλατσουρίζει κοντά στο ποτάμι.

«Τι ευχάριστη έκπληξη», είπε ο χειριστής του σαφάρι για την εμπειρία του.Ο μικρός ροζ ελέφαντας ταύρος που απολαμβάνει κολύμπι με την οικογένεια στο πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής, 9 Φεβρουαρίου 2024

Το μικρό ελεφαντάκι πιθανότατα έχει αλμπινισμό, μια κληρονομική πάθηση που επηρεάζει την παραγωγή μελανίνης, με αποτέλεσμα ανοιχτόχρωμο δέρμα, μάτια και μαλλιά.

«Θα υπολόγιζα ότι το νεαρό ελεφαντάκι είναι ενός έτους και παρόλο που η πολύπλοκη δυναμική της ομάδας οδηγεί συχνά στην απόρριψη ατόμων με το υπολειπόμενο γονίδιο, αυτός ο μικρός έγινε ανεκτός από όλα τα μέλη της ομάδας και φαινόταν να ταίριαζε απόλυτα», είπε ο Potgieter για την παρατήρηση του ροζ ελέφαντα, προσθέτοντας ότι εκτιμά ότι «μόνο 1 στις 10.000 γεννήσεις» καταλήγει σε έναν ελέφαντα πιο ανοιχτόχρωμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nirvana: Το «γυμνό μωρό» μηνύει την μπάντα για… παιδική πορνογραφία

Her News

Harry Styles – Emily Ratajkowski: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

HerNews ka

Eurovision: Η Ανδρομάχη και το «Ela» έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση

Her News