HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Θα πάει στο Met Gala, παρά τον «αποκλεισμό» της οικογένειας

Πριν από περίπου ένα μήνα, τα διεθνή ΜΜΕ διέρρευσαν την είδηση «βόμβα» ότι η οικογένεια των Καρντάσιαν και Τζένερ δεν θα είναι καλεσμένη στο Met Gala.

«Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, θέλει ο Τύπος να ασχοληθεί φέτος με τη μόδα και όχι με τις εμφανίσεις τoυς» ανέφεραν ως εξήγηση στα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν, να δίνει το «παρών» στο μεγάλο fashion event.

Κατά το Page Six, είναι πιθανό να τη συνοδεύσει μία από τις αδερφές της, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για την Κένταλ Τζένερ, μιας και έχει άμεση επαφή με τον χώρο της μόδας.

Met Gala: Εκτός λίστας οι Καρντάσιαν και Τζένερ

Σκοπός του φετινού Met Gala, είναι τα δημοσιεύματα να αφιερωθούν αποκλειστικά στη μόδα και όχι να κλέψουν την προσοχή για ακόμα μία φορά οι Καρντάσιαν και οι Τζένερ, που αποτελούν μία από τις διασημότερες οικογένειες και τραβούν την προσοχή σε κάθε εμφάνιση.

Οι «προκλητικές» τους εμφανίσεις στα τελευταία Met Gala, όπως για παράδειγμα εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν ως Μέριλιν Μονρόε στη διοργάνωση του 2022, απασχολούν τόσο πολύ τα media, με αποτέλεσμα να χάνεται η «ουσία» του event.

Βέβαια, η Κρις Τζένερ και οι κόρες της αρνούνται ότι δεν έλαβαν πρόσκληση, μιας και όπως αναφέρει εκπρόσωπος της οικογένειας, κάθε χρόνο τις καλούν στο Met Gala.

Αν ωστόσο επιβεβαιωθεί το αντίθετο, «θα είναι κάτι που ίσως φέρει επιπτώσεις στη φήμη τους», όπως εικάζουν τα ξένα μέσα.

Met Gala: Οι Καρντάσιανς έφαγαν… πόρτα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: O Sam Ashgari ισχυρίζεται ότι τον απάτησε και τον χτύπησε

HerNews ka

Υπόθεση Πολάνσκι: Γιατί η γυναίκα που βιάστηκε στα 13 της χρόνια, θέλει να «αθωώσει» πια τον διάσημο σκηνοθέτη;

Her News

Κέιτ Μίντλετον – Ρότζερ Φέντερερ: Τα viral video τους που δημιούργησαν την αίσθηση ότι “φλερτάρουν”

HerNews ka