HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος στο χρώμα της κουζίνας

Μπορείτε να φανταστείτε να παραγγείλετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι η κουζίνα των ονείρων σας, αλλά να μην σας αρέσει το χρώμα όταν φτάσει; Είναι πιο συχνό φαινόμενο από ό,τι φαντάζεστε, σύμφωνα με τους σχεδιαστές.

Αυτό συμβαίνει επειδή, παρά τις καλύτερες προσπάθειες, δεν δίνεται αρκετή προσοχή σε κάθε άτομο που αναδιαμορφώνει την κουζίνα του σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο της επιλογής χρώματος.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο χρωματικό λάθος της κουζίνας;

Μια μοντέρνα γαλάζια πλάκα κουζίναΘέλετε πάντα να λαμβάνετε υπόψη το φυσικό φως που έχετε στην κουζίνα σας καθώς τα χρώματα αλλάζουν πάντα ανάλογα με αυτόν τον παράγοντα. Το μεγάλο πρόβλημα όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα χρώμα για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι είναι ότι δεν είναι μια απόφαση που μπορείτε να πάρετε κοιτάζοντας την απόχρωση που έχετε επιλέξει μια στιγμή της ημέρας. Η παράβλεψη του τρόπου με τον οποίο εμφανίζεται ένα χρώμα βαφής σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού – ημέρα έναντι νύχτας, φυσικό αντί τεχνητό φως – είναι μια κοινή παράβλεψη.

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να είναι τόσο μεγάλη υπόθεση τελικά, ένα λευκό είναι ένα λευκό, σωστά; Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν το ιδανικό κρεμώδες λευκό στις φωτογραφίες ή στο κατάστημα λιανικής μπορεί να εμφανίζει υποτόνους ροζ ή γκρι όταν εφαρμόζεται στην κουζίνα σας. Αυτοί οι τόνοι μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την ατμόσφαιρα μιας κουζίνας, κάνοντάς την να αισθάνεται πιο παραδοσιακή παρά σαν μια μοντέρνα κουζίνα ή πιο έντονη παρά άνετη.μια σκούρα μπεζ κουζίνα με χώρο αποθήκευσης ξύλου κοπήςΠως μπορείτε να αποφύγετε αυτό το λάθος

Πάρτε μερικές έγχρωμες κάρτες δειγμάτων και τοποθετήστε τις στον τρέχον προς το παρόν χώρο της κουζίνας σας και δείτε πώς αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η δοκιμή των χρωμάτων από πρώτο χέρι βοηθά στην αποφυγή απροσδόκητων χρωματικών αλλαγών και διασφαλίζει μια πιο ακριβή απεικόνιση του τελικού αποτελέσματος. 

μια μοντέρνα ξύλινη κουζίνα σε ένα διαμέρισμαΠοια άλλα λάθη πρέπει να αποφύγετε

Μια άλλη παγίδα που πρέπει να αποφύγετε είναι η ολόλευκη κουζίνα. Αν και αποτελούν βασικό προϊόν εδώ και χρόνια, οι ολόλευκες κουζίνες μπορεί μερικές φορές να μην έχουν βάθος και χαρακτήρα και μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχίσουν να δείχνουν καθαρές.

Αν και είναι φυσικό να θέλετε ένα χρώμα που να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας γούστο, είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία είναι πολύ καλό να δίνεις προσωπικό στυλ, αλλά πρέπει να προσέχεις τη συνολική συνοχή.

Το χρώμα μιας κουζίνας πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με την υπόλοιπη οπτική αφήγηση του σπιτιού. Ένα χρώμα που βρίσκεται σε έντονη αντίθεση ή διαταράσσει τη ροή του σπιτιού μπορεί να επηρεάσει τη συνολική αισθητική και αίσθηση του χώρου. Η εστίαση πρέπει να είναι στη δημιουργία μιας συνεκτικής εμφάνισης που συμπληρώνει το σύνολο του σπιτιού σας.

Πότε πρέπει να ξεκινήσετε τη διακόσμηση για την άνοιξη;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο μοντέρνες και σύγχρονες ιδέες για να διακοσμήσετε τους κάκτους σας

HerNews ka

Πώς να φτιάξετε ένα εύκολο σπιτικό καθαριστικό για τα κοσμήματα σας

HerNews ka

Πως να οργανώσετε το σπίτι σας όταν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε

HerNews ka