HerNews.gr
DECORNEWS

Πότε πρέπει να ξεκινήσετε τη διακόσμηση για την άνοιξη;

Καθώς ο Φεβρουάριος έφτασε στο τέλος του, η άνοιξη είναι σίγουρα στον αέρα και με τον Μάρτιο (η επίσημη έναρξη της άνοιξης) προ των πυλών, είναι απαραίτητο να ρωτήσετε αν είναι καιρός να αφήσετε μακριά τις βαριές κουρτίνες και τα άνετα ριχτάρια και να ξεκινήσετε τη διακόσμηση για την άνοιξη. 

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση είναι καλύτερα να εισάγεται αργά και σταθερά. Δεν θέλετε να οδηγήσετε το σπίτι σας από τα βάθη του χειμώνα κατευθείαν στα μέσα του καλοκαιριού σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά μάλλον να κάνετε μικρές αλλά σταθερές αλλαγές καθώς αλλάζει ο καιρός.

Δώστε του μερικές εβδομάδες και θα παρατηρήσετε ότι ολόκληρο το σπίτι σας είναι φρέσκο ​​και ανανεωμένο όπως και ο καιρός, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο ή προσπάθεια. Τραπεζαρία με τζάκι και πολυέλαιο με χάντρεςΠότε όμως πρέπει να αρχίσετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε; 

Το πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας για την άνοιξη και πότε πρέπει να γίνει, θα εξαρτηθεί ελαφρώς στο κλίμα του τόπου που ζείτε, καθώς και στα προσωπικά σας γούστα και στυλ. Αν σας αρέσει η ζεστή διακόσμηση ή ο χειμωνιάτικος καιρός σημαίνει ότι οι στρώσεις και τα βαριά υφάσματα είναι απαραίτητα για τους πρώτους μήνες του χρόνου, τότε η διακόσμηση για την άνοιξη μπορεί να έρθει αργότερα.

Ουσιαστικά, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες σχετικά με το πότε να διακοσμήσετε το σπίτι σας για την αλλαγή των εποχών, κάντε το όταν το αισθάνεστε κατάλληλο για το χώρο σας.καθιστικό με κίτρινες και μπλε πινελιές, ζευγάρι μπλε ασορτί πολυθρόνες, κρεμ καναπές, οθωμανικό με ταπετσαρία, τοίχοι, έργα τέχνης, βάζα, επιτραπέζια φωτιστικάΤο να φέρετε πράσινο είναι ένας τόσο υπέροχος και εύκολος τρόπος για να δώσετε στα δωμάτιά σας απλώς μια υπόδειξη αυτής της αλλαγής εποχής. Αυτό είναι το τέλειο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να κάνετε το σπίτι σας να αισθάνεται λίγο πιο ανοιξιάτικο. 

Οι τουλίπες σε ένα βάζο, τα τριαντάφυλλα, ακόμη και τα κλαδιά από άνθη θα φέρουν επίσης εκείνα τα ζωηρά χρώματα που συνδέουμε με τις αρχές της άνοιξης και είμαστε τόσο απελπισμένοι να δούμε μετά τον χειμώνα. 

Για να ενισχύσετε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, ενσωματώστε μεταβαλλόμενες συνθέσεις λουλουδιών –είτε ψεύτικα είτε αληθινά– και εισάγετε τη λεπτή ομορφιά των ανοιξιάτικων κλαδιών που στολίζονται με μπουμπούκια.Μπλε κρεβατοκάμαρα με ριγέ υφασμάτινο κεφαλάρι

Αναγειώστε την ατμόσφαιρα μεταβαίνοντας από κεριά με γήινα αρώματα σε εκείνα που προσφέρουν πιο φωτεινά, πιο φρέσκα αρώματα. Στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση μπορούν να ενσωματωθούν περαιτέρω εισάγοντας βοτανικές εκτυπώσεις στη διακόσμησή σας μέσω έργων τέχνης (μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σχέδια στη vipart.gr).

Αυτές οι προσθήκες θα δημιουργήσουν μια απρόσκοπτη σύνδεση με την ύπαιθρο, ανακαλώντας την ουσία της άνοιξης μέσα στο σπίτι σας.

H αρχή του Μαρτίου είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για την άνοιξη. Η πρώτη επίσημη ημέρα της άνοιξης είναι στις 20 Μαρτίου, επομένως μπορείτε να ξεκινήσετε να ενσωματώνετε ανοιξιάτικα στοιχεία στη διακόσμηση του σπιτιού σας ξεκινώντας από τις αρχές Μαρτίου, οπότε μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε μεταβεί πλήρως στη νέα σεζόν.

Το πρώτο βήμα για την προετοιμασία για την άνοιξη είναι να επεξεργαστείτε το βάρος του φθινοπώρου και του χειμώνα, ανταλλάσσοντας βελούδινα ριχτάρια και μαξιλάρια με ελαφριά λευκά είδη και κασμίρι.

7+1 τρόποι για να κάνετε το σαλόνι σας πιο γαλήνιο σαν ένα «καταφύγιο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν θέλετε να κάνετε την κουζίνα σας μίνιμαλ

HerNews ka

5 μυστικά για να κάνετε την υπαίθρια τραπεζαρία σας πιο άνετη & οικεία για τους καλοκαιρινούς μήνες

HerNews ka

Πράσινο: H σικάτη απόχρωση κυριαρχεί στην διακόσμηση

Her News