HerNews.gr
Διεθνή

Κίνα: 70χρονος με σώμα… καλύτερο από 20χρονου αποκαλύπτει τη ρουτίνα γυμναστικής του

Ένας 70χρονος Κινέζος φροντίζει να έχει πάντα πρόχειρη ενυδάτωση ενώ γυμνάζεται κουβαλώντας μια κανάτα νερού περίπου 20 λίτρων όταν πήγαινε για τρέξιμο.

Ο Ζου Χέπινγκ ολοκλήρωνε την εξαντλητική ρουτίνα του στις 5:30 π.μ., πριν πάει στη δουλειά στις 8 π.μ. Τώρα, 70 ετών, ο Κινέζος με κοιλιακούς six pack σκαρφαλώνει με ευκολία σε ένα βουνό 678 μέτρων.

«Η ζωή βρίσκεται στο τρέξιμο και το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ασκείστε, να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και να αναπτύξετε έναν καλό τρόπο ζωής», είπε ο Χέπινγκ στην South China Morning Post την περασμένη εβδομάδα.

Η αγάπη του Χέπινγκ για το τρέξιμο ξεκίνησε πριν από 45 χρόνια, το 1979, όταν διάβασε για τα οφέλη του αθλήματος σε ένα περιοδικό.

Άρχισε να τρέχει στην ανηφόρα – τώρα το πρόγραμμα του περιλαμβάνει βαριές έλξεις, αναρρίχηση με σχοινί ή στύλο, στάσεις χειρός και άλμα “βατράχου” και πλέον “σκαλοπάτια” από τη βάση του βουνού Γκέλε μέχρι την κορυφή σε μια ώρα.

Ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Χέπινγκ είναι 70. Φαίνεται δεκαετίες νεότερος.Επίσης πιστώνει την επιτυχία του στην αποφυγή του αλκοόλ και του τσιγάρου για τέσσερις δεκαετίες και στο ότι κοιμάται νωρίς.

Οι χρήστες των social media επαίνεσαν την απίστευτη φυσική του κατάσταση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 70… 50 το πολύ», έγραψε ένας χρήστης.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κεντάκι διαπίστωσαν ότι ένα άτομο 155 κιλών μπορεί να κάψει 633 θερμίδες την ώρα ανεβαίνοντας σε λόφους ενώ κουβαλάει πάνω από 20 λίτρα νερό. Το ίδιο άτομο μπορεί να κάψει 563 θερμίδες την ώρα κάνοντας ορειβασία.

Ο ίδιος πιστώνει την επιτυχία του στην αποφυγή του αλκοόλ και του τσιγάρου για τέσσερις δεκαετίες και στο να κοιμάται νωρίς.«Η ηλικία δεν είναι ποτέ όριο. Πράγματι, η ζωή βρίσκεται στην άσκηση. Μόνο ένας υγιεινός τρόπος ζωής μπορεί να μας κρατήσει για πάντα νέους», είπε ένας άλλος.

«Δεν είμαι καν 30 χρονών ακόμα, αλλά νιώθω ότι αυτός ο παππούς θα με γκρέμιζε με μια μόνο γροθιά», πρόσθεσε ένας τρίτος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ: Δικαίωση για τον σταρ του Χόλυγουντ

Her News

H επική αντίδραση της Meghan Markle μετά το μήνυμα της Beyoncé

HerNewskl

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αμέτρητες αντιδράσεις για τις γυμνές φωτογραφίες – «Μόλις έχασες ένα μωρό…»

Her News b