HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Δείτε το γλυκό βίντεο με τον γιό της να κοιμάται στην αγκαλιά της

Η Paris Hilton απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον γιο της Phoenix!

Την Κυριακή, η μαμά δύο παιδιών, δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο στο TikTok με τον 13 μηνών Phoenix να κοιμάται πάνω της καθώς κάθονταν μαζί σε εσωτερικό χώρο. 

«Αισθάνομαι παραδεισένια όταν ο άγγελός μου αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου» έγραψε η Paris Hilton στη λεζάντα του χαριτωμένου κλιπ.

Στο βίντεο, η Hilton κάθισε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα καθώς ο Phoenix κοιμόταν βαθιά στην αγκαλιά της ενώ την αγκάλιαζε και το τραγούδι «I Get to Love You» της Mysha Didi έπαιζε από πάνω. 

@parishiltonFeels like Heaven when my lil angel falls asleep in my arms🥰👶🏼💤♬ I Get to Love You – Acoustic – Mysha Didi

Ο Phoenix φάνηκε να έχει κουραστεί αφού έπαιξε στο νέο του παιχνίδι με τη μαμά του, το οποίο εμφανίστηκε σε πλάνα που μοιράστηκε η Hilton νωρίτερα την ίδια μέρα.

«Το Baby P λατρεύει τα νέα του μπαλάκια», έγραψε η Paris Hilton στη λεζάντα ενός βίντεο που δείχνει τον Phoenix να παίζει ενθουσιασμένος στην πισίνα από μπαλάκια καθώς έρχονταν μαζί του.

Ο μικρός εθεάθη επίσης να ακτινοβολεί καθώς η μαμά του καθόταν απέναντι του  στο κλιπ. Ο Phoenix συνέχισε να γελάει δυνατά καθώς το ζευγάρι έπαιζε και πετούσε τις πολύχρωμες μπάλες σε σχήμα αστεριού.

@parishilton Baby P loves his new ball pit! 💫💫👶🏼💫💫 #SlivingMom ♬ original sound – ParisHilton

Η Paris Hilton και ο σύζυγός τους Carter Reum καλωσόρισαν το Phoenix, μέσω παρένθετης μητέρας στις 16 Ιανουαρίου 2023. Διεύρυναν την οικογένειά τους λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα με τη γέννηση της κόρης τους London Marilyn τον Νοέμβριο του 2023. 

Paris Hilton: Επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της με τον πιο γλυκό τρόπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εριέττα Κούρκουλου: «Ακόμη κοιτάζω τον Νίκο και δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας» – Το βίντεο που συγκινείται

HerNews ka

Δείτε πως ήταν η Kim Kardashian στα 16 της χρόνια

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ – Μασίν Γκαν Κέλι: Φήμες χωρισμού λόγω απιστίας

Her News