HerNews.gr
Διεθνή

Η Chiara Ferragni «λύνει» τη σιωπή της: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Fedez

Η Chiara Ferragni ήταν καλεσμένη του Fabio Fazio στο  Che Tempo Che Fa την Κυριακή 3 Μαρτίου. Μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη – η πρώτη στην τηλεόραση σχεδόν από αμνημονεύτων χρόνων – μετά το σκάνδαλο Balocco pandoro και άλλες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, από τα πασχαλινά αυγά μέχρι την κούκλα Trudi και τον πρόσφατο χωρισμό από τον Fedez.

Ήδη την Κυριακή 3 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, η Chiara Ferragni μοιράστηκε μερικά stories στο Instagram στα οποία έκλεισε ραντεβού με θαυμαστές και followers για το Che Tempo Che Fa, εξηγώντας τις προθέσεις της με τις οποίες θα αντιμετώπιζε τη συνέντευξη.

«Δεν είναι εύκολη εποχή από καμία άποψη. Τρέμω από φόβο, κλαίω και δεν πειράζει, γιατί είμαι εγώ και είμαι αληθινή. Κι αν απόψε δεν είμαι “τέλεια” όπως προσπαθώ πάντα να είμαι, αμήν. Η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, με όλες μου τις αδυναμίες», έγραψε στο Instagram Story της η Chiara Ferragni.

Με αυτά τα λόγια η Chiara Ferragni επανέλαβε ότι δεν θέλει να κρύψει τα λάθη που έχει κάνει και ότι θέλει να δείξει τον αληθινό και εύθραυστο ευατό της, όχι απαραίτητα τέλεια. Έτσι ήταν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Che Tempo Che Fa , στην οποία μίλησε για τη νομική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται, το κοινωνικό μίσος και την κρίση στον γάμο της με τον Fedez.

Η Chiara Ferragni μίλησε για το κοινωνικό μίσος που δέχτηκε το οποίο κορυφώθηκε με την κρίση στο γάμο της με τον Fedez.

«Είναι λίγο δύσκολος χρόνος, όλα πρέπει να τεθούν στο σωστό πλαίσιο. Η ιστορία μου είναι τόσο μικρή σε σύγκριση με τις τραγωδίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Ήταν σκληροί δυόμισι μήνες κατά τους οποίους βρέθηκα στο επίκεντρο ενός κύματος μίσους. Θα νομίζατε ότι κάποιος σαν εμένα θα ήταν προετοιμασμένος για ένα κύμα μίσους όπως αυτό. Είστε προετοιμασμένοι αλλά τίποτα δεν σας προετοιμάζει για τη βία ορισμένων επιθέσεων. Ήταν δύσκολο ακόμα και για μένα καθώς το έχω ζήσει πολλές φορές από πρώτο χέρι».

Η influencer ομολόγησε ότι δεν ήταν απολύτως προετοιμασμένη για αυτό που συνέβη, αλλά ότι ήταν ακόμα μέρος του παιχνιδιού των social media, το οποίο χρησιμοποιεί για να μιλήσει για τον εαυτό της από τα 15 της.

«Τα social media είναι υπέροχα όταν όλα πάνε καλά. Είναι ένα παιχνίδι, υπάρχουν όμορφα πράγματα, όταν σε επαινούν όλοι νιώθεις ανίκητος, όταν σε κατακρίνουν -ακόμα και σωστά σε κάποιες περιπτώσεις- όλα είναι πιο δύσκολα.

Έχω πει πολλά αλλά όχι όλα. Ο κόσμος πιστεύει ότι όταν δημοσιεύεις πολλές δημοσιεύσεις – φυσικά εγκαταλείπεις μέρος της ιδιωτικότητάς σου, είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα 15 μου. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του εικονικού κόσμου και της ζωής σας, είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου, παρόλο που φαίνεται τεράστιο. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα για μένα που δεν τα λέω στα social media αλλά αυτό που βλέπεις είναι αυθεντικό».

«Για να δούμε, δεν ξέρω» ήταν η απάντηση της Chiara Ferragni στη σκέψη του Fabio Fazio για μια πιθανή προσέγγιση μεταξύ της και του Fedez. Μάλιστα, ο ράπερ έφυγε από το σπίτι για περίπου δύο εβδομάδες και φαίνεται πως υπάρχει ένας αέρας χωρισμού μεταξύ των δύο -αν όχι διαζυγίου. 

«Μιλάμε γιατί είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε και δεν είναι ότι θα κλείσουμε τους δεσμούς μας από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι περίοδος κρίσης, τα είχαμε και στο παρελθόν. Αυτό είναι λίγο πιο δυνατό, οπότε για να δούμε, δεν ξέρω», αποκάλυψε η Chiara Ferragni.

H influencer σχολίασε επίσης τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες η κρίση με τον Fedez είναι μέρος μιας ακόμη στρατηγικής. Κατηγορία, λέει, που την έχει συνηθίσει και είναι μέρος του να είναι δημόσιο πρόσωπο. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι στρατηγική, όπως η ίδια επιβεβαίωσε.

«Δυστυχώς δεν είναι στρατηγική. Μακάρι να ήξερα πώς να ξεφύγω κι εγώ από αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν 100% και μετά υπάρχουν άλλοι που βλέπουν κάτι λάθος, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού των social media. Δεν μπορώ να κάνω πολλά για αυτό, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για αυτό», εξομολογήθηκε η Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni – Fedez: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκ στην Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ιταλία: Νικήτρια των εκλογών η Μελόνι – «Θα κυβερνήσουμε για όλους»

Her News b

Γιατί o Μπιλ Γκέιτς ακυρώνει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του – Το ανησυχητικό μήνυμα για την πανδημία

Her News b

Φάλαινα: Εσύ θα φορούσες άρωμα που περιέχει τον εμετό της;

HerNews ka