HerNews.gr
DECORNEWS

Hailey Bieber: Πως να αντιγράψετε τον φωτισμό της ντουλάπας της που κάνει πιο εύκολη την επιλογή ρούχων

Χάρη στη μεγάλη βάση των θαυμαστών της και το άψογο γούστο της, οι προτάσεις προϊόντων της Hailey Bieber συχνά καταλήγουν να εξαφανίζονται από τα ράφια οποιουδήποτε λιανοπωλητή, μια απόδειξη της δύναμης της επιρροής και της εμπιστοσύνης και της δημοτικότητάς της.

Από την σκοπιά του εσωτερικού, μοιράζεται επίσης συχνά κλιπ και φωτογραφίες από το σπίτι της στην Καλιφόρνια τόσο στο Instagram όσο και στο YouTube.

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι οι influencers είναι αρκετά χρήσιμοι, τουλάχιστον στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν έχετε αναπτύξει μια προσκόλληση σε ένα άτομο συγκεκριμένα – ίσως επειδή είναι διασημότητα ή έχει πληθώρα γνώσεων σε έναν συγκεκριμένο τομέα – οι προτάσεις προϊόντων τους συχνά έχουν πολύ πιο ισχυρή “πειθώ” από μια εμπορική ή παραδοσιακή διαφήμιση στο Instagram. Κάποιος που εμπιστεύεσαι σου λέει να αγοράσεις αυτό το πράγμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Αυτό είναι διαφορέτικο.

Πρόσφατα η Hailey δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες σε μια εκ των οποίων τη βλέπουμε να ποζάρει στον καθρέφτη στην εντοιχισμένη ντουλάπα της. Τα πλαϊνά του καθρέφτη ήταν τέλεια φωτισμένα, η ιδανική λάμψη για ντύσιμο και προετοιμασία και το πάνω μέρος και το φως των ραφιών πίσω του ήταν απαλό και ελαφρώς αμυδρό. Φαινόταν τόσο πολυτελές και ζεστό εκεί μέσα, ιδανικό για να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή.Hailey Bieber μπροστά από τον φωτισμό της ντουλάπαςΠόσο εύκολο θα ήταν να αναπαραχθεί αυτή η διάταξη φωτισμού στο σπίτι σας; Η απάντηση είναι “καθόλου δύσκολη”.

Κάντε τη ντουλάπα σας να μοιάζει με της Hailey Bieber

Ας ξεκινήσουμε με τον καθρέφτη ταινίες LED ή λαμπτήρες αυτοκόλλητου θα κάνουν εύκολα το κόλπο εδώ. Μπορείτε είτε να επενδύσετε τις άκρες του καθρέφτη με τις λωρίδες είτε να τοποθετήσετε δύο φωτεινούς λαμπτήρες στο επάνω και στο κάτω μέρος. Οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές θα πρέπει να προσθέσει τον απαραίτητο φωτισμό στη διαδικασία προετοιμασίας σας, ιδιαίτερα εάν η ντουλάπα σας ή η περιοχή γύρω από τον καθρέφτη σας δεν είναι καλά φωτισμένη.

Θεωρήστε το ένα στιγμιαίο, μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου. Τα φωτιστικά που λειτουργούν με μπαταρίες είναι μια βολική επιλογή και πραγματικά ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις την καλωδίωση.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε φωτιστικά για την ντουλάπα σας, αν μπορείτε επιλέξτε φωτεινούς λαμπτήρες 5000k. Ο πιο έντονος φωτισμός διευκολύνει τον εντοπισμό αντικειμένων. Κάτι που μας αρέσει στη ρύθμιση της Hailey είναι ο απαλός, ήπιος φωτισμός πάνω από το κεφάλι. Απλώς αισθάνεται πιο ήρεμο και πολυτελές από έναν λαμπτήρα που θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά κλινικός. 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μικρότερα φώτα διακοσμούν τις γωνίες των ραφιών που φαίνονται στη φωτογραφία της, φωτίζοντας το περιεχόμενο χωρίς να πλημμυρίζουν ολόκληρο το χώρο με λευκό φως. Μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε αυτή την εμφάνιση  χρησιμοποιώντας πρόσθετες λωρίδες φωτός LED ή ακόμα και φώτα.

Hailey Bieber: Έκανε την πιο stylish εμφάνιση για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 5 «χρυσοί κανόνες» για το τέλειο σαλόνι

HerNews ka

Πως να φέρετε την άνοιξη στη βεράντα σας – 5 εύκολες & οικονομικές ιδέες

HerNews ka

Ανακαίνιση σπιτιού: Μη πέσεις σε αυτές τις παγίδες

Her News