HerNews.gr
Beauty

Sydney Sweeney: Έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Sydney Sweeney

Η Sydney Sweeney είναι μια πηγή έμπνευσης με κάθε της εμφάνιση. Η αγάπη της για τα ρετρό looks των δεκαετιών του ’60, ’70 και ’80 φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Την εμπνέει το χαρακτηριστικό μακιγιάζ και τα μαλλιά που αναδεικνύουν την αισθητική αυτών των εποχών. Επιπλέον, λατρεύει τους κυματιστούς όγκους στα μαλλιά της και τα κομψά updos που δίνουν έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας.

Sydney Sweeney: Υιοθέτησε το πιο rock beauty look

Πρόσφατα, παρά το γεγονός ότι διατήρησε για αρκετό καιρό το ίδιο μήκος μαλλιών, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή που την ταιριάζει απόλυτα. Επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ bob, ένα στυλ που είναι επίκαιρο και διαχρονικό ταυτόχρονα. Το νέο της look έκανε το ντεμπούτο του στο show της Miu Miu στο Παρίσι, με τον προσωπικό της hairstylist Glen Oporeza να είναι υπεύθυνος για τη μεταμόρφωση.

Στη συγκεκριμένη εμφάνιση, το μαλλί της είχε μια χωρίστρα στο πλάι, μια λεπτομέρεια που δείχνει να γίνεται δημοφιλής τους επόμενους μήνες. Το χτένισμά της ήταν φυσικό και αβίαστο, δημιουργώντας ένα απόλυτα ανεπιτήδευτο αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney: Το γαλλικό μανικιούρ της είναι μια όμορφη παραλλαγή στο κλασικό

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιοτίνη: H πιο αποτελεσματική βιταμίνη για τα μαλλιά σου!

HerNewskl

Πορτοκαλί νύχια: 5 ιδέες για να τους προσθέσετε neon

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε το πιο μοντέρνο νυφικό μανικιούρ

HerNewskl