HerNews.gr
Beauty

Sydney Sweeney: Το γαλλικό μανικιούρ της είναι μια όμορφη παραλλαγή στο κλασικό

Ένα πράγμα για τη Sydney Sweeney ; Θα βάλει μια ανατροπή στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Είτε πρόκειται για μικροσκοπικά κρυμμένα πετράδια, προσθέτοντας τρισδιάστατους κρυστάλλους, αφηρημένα σχέδια ή απλώς εναλλάσσοντας τις άσπρες άκρες με ένα χρώμα σοκολάτας, τα γαλλικά νύχια της είναι πάντα εντυπωσιακά.

Έτσι, όπως ήταν φυσικό, για την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ακολούθησε τα δικά της βήματα με μια νέα αντίληψη για το γαλλικό μανικιούρ.

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Sweeney περπάτησε στο κόκκινο χαλί των People’s Choice Awards μαζί με τους Billie Eilish και τη Megan Fox, όπου ήταν υποψήφια για το αστέρι της χρονιάς στην κωμωδία για τον ρόλο της στην επιτυχία της rom-com  Anyone But You.

Προφανώς, έπρεπε να φτάσει στο σόου με στυλ, κάτι που έγινε, μέχρι τις διακριτικά λαμπερές γαλλικές συμβουλές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Φτιαγμένα από την Zola Ganzorigt , κάθε νύχι της Sweeney ξεκίνησε με ένα εντελώς κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Όλα τα νύχια της ταίριαζαν με την ίδια baby pink βάση—η οποία συνεχίστηκε από τα πετσάκια της μέχρι εκεί που τα νύχια της απλώνονταν πέρα ​​από τα δάχτυλά της.

Στη συνέχεια, στο τέλος των μεσαίου μήκους μύτης της σε σχήμα αμυγδάλου, μετατράπηκαν γρήγορα σε μια φωτεινή λευκή άκρη για να ολοκληρώσουν τη εμφάνιση.

Ωστόσο, η Ganzorigt δεν σταμάτησε εκεί. Με παρόμοιο φινίρισμα με το viral glazed donut chrome manicure, η nail artist έδωσε λάμψη στα νύχια της Sweeney με ένα ελαφρύ φινίρισμα chrome για να δημιουργήσει αυτό που αποκαλούσε “glazed vanilla french”.
up close shot of Sydney Sweeney's glazed vanilla French nails at the people choice awards

Για να ταιριάζει με τα νύχια της, η Sweeney φόρεσε ένα κατακόκκινο, στενό φόρεμα Mônot που έδινε δονήσεις supermodel της δεκαετίας του ’90. Πήγε εντελώς χωρίς αξεσουάρ για το ντύσιμο. Ωστόσο, πρόσθεσε λίγο δράμα και λάμψη με το μακιγιάζ της.

Chameleon: Το απόλυτο nail trend για τη νέα σεζόν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει να χτενίζουμε τα βρεγμένα μαλλιά; – Τι συμβαίνει όταν το κάνουμε

HerNews ka

Rihanna: Υιοθέτησε την τάση των waterfall fringes

HerNewskl

Skin slugging: Tο μεγαλύτερο trend των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας!

HerNewskl