HerNews.gr
Beauty

Αυτό είναι το κούρεμα του 2024 & ταιριάζει τόσο σε 20χρονες όσο και σε 70χρονες

Μετά από αρκετές σεζόν δόξας για τα μαλλιά XXL , πρέπει να μιλήσουμε για το ποιο είναι το trending κούρεμα του 2024. Υπήρξαν αρκετές celebrities που έκοψαν τα διαφορετικά μήκη τους για να αποκτήσουν bangs ή μαλλιά στο ύψος της κλείδας που κολακεύουν τους πάντες.

Αλλά παρόλο που αυτό το κόψιμο ήταν ένα από τα μεγάλα trends του 2021, φέτος επιστρέφει με μια πιο χαλαρή αισθητική και ένα πολύ cool, ατημέλητο σημείο που σε κάποιο βαθμό αντλεί από την αισθητική του Kurt Cobain στους Nirvana. Η τελευταία που έκοψε τα μακριά μαλλιά της ήταν η Sydney Sweeney, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη σειρά του Μιλάνου με αυτό το rocker midi bob κούρεμα στις άκρες και εξαιρετικά κολακευτικό, ενώνοντας την ομάδα των διασημοτήτων που το υιοθέτησαν επίσης, όπως η Jennifer Aniston και η Emma Stone.Δίνει παιχνιδιάρικη αίσθηση και ωφελεί κάθε ηλικία

Είναι άλλο ένα από τα μεγάλα ατού αυτού του κουρέματος. Δίνει πολύ παιχνίδι γιατί μπορείτε να δουλέψετε σε στυλ bob με συγκεκριμένη κλίση προς τα εμπρός και καθαρό λαιμό για να μειώσετε περισσότερο τον όγκο και το στυλ, για παράδειγμα. Κολακεύει όλους τους τύπους προσώπων γιατί προσαρμόζεται εύκολα, είτε για να κάνετε styling είτε για να δίνει όγκο.

Επιπλέον, είναι ένα μήκος που σου επιτρέπει να το πιάσεις σε αλογοουρά. Και ναι, παραπέμπουμε στα γραφικά τεστ για να επιβεβαιώσουμε ότι είναι τέλειο στα 20 (26 η Sydney Sweeney), στα 30 (35 η Emma Stone), στα 50 (η Jennifer Aniston μόλις έκλεισε τα 55) και στα 70 (όπως η Isabelle Huppert).

Sydney Sweeney: Έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Siren eyes: Η νέα τάση στο eyeliner εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία

HerNewskl

Και όμως, πρέπει να βάζετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Τα 5 μυστικά της για εντυπωσιακή επιδερμίδα

HerNewskl