HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Τα 5 μυστικά της για εντυπωσιακή επιδερμίδα

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Showbiz και πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί όλοι μας για το πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο όμορφη και νέα, αφού παρόλο τα 53 της χρόνια, η επιδερμίδα της είναι πάντα λαμπερή και χωρίς ατέλειες. 

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί η Λατίνα σταρ ακολουθεί τη ρουτίνα περιποίησής της σαν τελετουργικό, ενώ έχει πέντε πολύ συγκεκριμένες συνήθειες-μυστικά, τα οποία και δεν ξεχνά ποτέ να εφαρμόζει σε καθημερινή βάση. 

Έτσι, λοιπόν, αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για τη ρουτίνα περιποίησης της Jennifer Lopez δεν έχετε παρά να διαβάσετε το κείμενο παρακάτω. Τα καλά νέα είναι πως δεν πρόκειται για μια δύσκολη ρουτίνα να εφαρμοστεί σε καθημερινή βάση. Και όπως βλέπουμε τη Jennifer Lopez, καταλαβαίνουμε πως είναι μια ρουτίνα περιποίησης με θεαματικά και θαυματουργά αποτελέσματα. 

Γιατί να μην εφαρμόσετε κι εσείς τη ρουτίνα αυτή;

Jennifer Lopez: Τα 5 μυστικά που κρύβει η ρουτίνα περιποίησής της για εντυπωσιακή επιδερμίδα

Jennifer Lopez

  1. Αντηλιακό 

Η Jennifer Lopez δεν αποχωρίζεται ποτέ το αντηλιακό της κάθε πρωί και γι αυτό το λόγο έχει και τόσο εντυπωσιακή και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, η JLo δεν ξεχνά να εφαρμόζει το αντηλιακό της στο λαιμό και το πρόσωπό της κάθε πρωί οποιουδήποτε μήνα, προστατεύοντας το δέρμα της από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. 

Επιπλέον, το αντηλιακό χρησιμεύει και ως προστατευτικό από το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών, πχ κινητό και λάπτοπ. Έτσι, αν χρησιμοποιείτε κι εσείς ηλεκτρονικό υπολογιστή συχνά και για πολλές ώρες είναι μια καλή ιδέα να μην αμελείτε το αντηλιακό σας.

2. Συμπληρώματα διατροφής

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν λείπουν ποτέ από τη διατροφή και την ρουτίνα περιποίησης της Jennifer Lopez. Έτσι, σε καθημερινή βάση φροντίζει να λαμβάνει τα ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και τα μέταλλα που της λείπουν και που τη βοηθούν να έχει πάντα εντυπωσιακή και νεανική επιδερμίδα. 

Jennifer Lopez

3. Επαρκής ύπνος

Ο ύπνος είναι σωτήριος για τη καλή υγεία της επιδερμίδας μας και τη νεανικότητα του προσώπου μας. Έτσι, η Jennifer Lopez δεν αμελεί ποτέ να κοιμάται καθημερινά για τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ. Το δέρμα της με αυτόν τον τρόπο ξεκουράζεται και το επόμενο πρωί η επιδερμίδα της είναι λαμπερή και φρέσκια. 

4. Ισορροπημένη διατροφή

Η ισορροπημένη διατροφή είναι κύριος σύμμαχος της Jennifer Lopez για νεανική και εντυπωσιακή επιδερμίδα. Εννοείται πως η διατροφή της συνδυάζεται πάντα με καθημερινή γυμναστική και γενικότερη καθημερινή προσπάθεια για εντυπωσιακό δέρμα. Ακόμα, η επαρκής ποσότητα νερού είναι εξίσου σημαντική. 

5. Ορός προσώπου

Η Jennifer Lopez δεν αμελεί ποτέ να χρησιμοποιεί το δικό της ορό προσώπου (THAT JLO GLOW™) από την σειρά περιποίησης που έχει λανσάρει. Ο συγκεκριμένος ορός είναι υπεύθυνος για ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη και σίγουρα αποτελεί ένα σωτήριο προϊόν για όλες τις γυναίκες. 

Jennifer Lopez: Yιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί το face lift εφέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξηρότητα στα χέρια; Με αυτούς τους τρόπους θα τα ενυδατώσεις

Her News b

Κατερίνα Καινούργιου: Mας αποκάλυψε το μυστικό για την εφαρμογή του ρουζ

HerNewskl

Καλοκαιρινή περιποίηση: 7 τρόποι να φροντίσετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

HerNewskl