HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να διακοσμήσετε μια κουζίνα για την άνοιξη με απλούς & οικονομικούς τρόπους

Η άνοιξη είναι πολύ κοντά μας, και ενώ υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να ανυπομονούμε να αλλάξουν οι εποχές, μια δικαιολογία για να διακοσμήσουμε την κουζίνα είναι μια από τις αγαπημένες μας. 

Στην καρδιά του σπιτιού, μερικές απλές αλλαγές διακόσμησης μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σας από άνετο σε φρέσκο ​​και αναζωογονητικό ενόψει των μεγαλύτερων ημερών και του πιο ζεστού καιρού. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις αγαπημένες μας ανοιξιάτικες διακοσμητικές ιδέες για την κουζίνα.

Από τη διακόσμηση με χρώματα εμπνευσμένα από την άνοιξη μέχρι να φέρετε την ύπαιθρο στην κουζίνα σας με πράσινο, αυτές οι ιδέες σίγουρα θα σας καλύψουν. 

1. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα βαφής εμπνευσμένο από την άνοιξηDevol Classic Αγγλική κουζίνα με ράφια και ντουλάπι κατά παραγγελίαΗ αλλαγή των χρωμάτων της κουζίνας σας μπορεί να είναι μια από τις πιο μεταμορφωτικές αλλαγές διακόσμησης που μπορείτε να κάνετε. Αυτή την εποχή του χρόνου, η στροφή σε ιδέες για τα χρώματα της άνοιξης , όπως τα απαλά κίτρινα και τα πράσινα εμπνευσμένα από τη γη, μπορεί να δώσει στο χώρο μια ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση. 

Είτε θέλετε να κάνετε μια εντελώς νέα εμφάνιση και να αλλάξετε ολόκληρο το σχέδιο της κουζίνας βάφοντας τα ντουλάπια , είτε να δημιουργήσετε μια πιο λεπτή αίσθηση στην άνοιξη ενσωματώνοντας ένα χρώμα έμφασης, η διακόσμηση με ιδέες βαφής θα ανανεώσει την κουζίνα σας αμέσως. 

2. Διακόσμηση με πολύχρωμα αξεσουάρ

ουδέτερη κουζίνα με ανοιχτά ράφιαΑν θέλετε να κάνετε μια λιγότερο μόνιμη αλλαγή διακόσμησης στην κουζίνα σας αυτή την άνοιξη, η προσθήκη πολύχρωμων αξεσουάρ μπορεί να είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός τρόπος για να αποτυπώσετε μια ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα και να ανανεώσετε το χώρο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί φυσικά με λουλούδια, αλλά σκεφτείτε επίσης να ανταλλάξετε τα αξεσουάρ σας. Δοκιμάστε μερικές πετσέτες πιάτων ή σουπλά με φωτεινές ρίγες ή προσθέστε ένα μικρό πολύχρωμο φωτιστικό στον πάγκο της κουζίνας σας. 

Τα φωτεινά λευκά δοχεία γεμάτα με εσπεριδοειδή είναι ένας καλός τρόπος για να φωτίσετε τα πράγματα. Η άνοιξη έχει να κάνει με το να νιώθετε ανανεωμένοι, γι’ αυτό καθαρίστε τους πάγκους σας και ξεκινήστε ξανά με πολύχρωμα αξεσουάρ, λουλούδια, φρούτα και φυτά.

3. Δημιουργήστε γωνίες εμπνευσμένες από την άνοιξη

μοντέρνα ρουστίκ κουζίνα με λευκά ντουλάπια και ξύλινα ανοιχτά ράφιαΠέρα από τα λειτουργικά στοιχεία της κουζίνας σας, σκεφτείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έντεχνα βινιέτες σε όλο το χώρο που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες εποχές. Είτε πρόκειται για μια γωνιά του πάγκου της κουζίνας σας είτε για μια οθόνη ραφιών κουζίνας, η δημιουργία περιοχών με στυλ αναβαθμίζει τον χώρο σας από τον καθαρά λειτουργικό σε κομψό. Απλώς φροντίστε να κρατάτε τα πράγματα σε αναλογία για μια καθαρή και βελτιωμένη εμφάνιση. 

4. Φέρτε στοιχεία της φύσης με μερικά λουλούδιατραπεζαρία με ξύλινο τραπέζι και φρέσκα λουλούδιαΤο απόλυτο must σε κάθε ανοιξιάτικο φρεσκάρισμα της κουζίνας είναι η εμφάνιση κομμένων λουλουδιών. Η διακόσμηση με βάζα με φρέσκα λουλούδια κάνει αμέσως τον χώρο να μοιάζει ανοιξιάτικος. Τα λουλούδια όχι μόνο φέρνουν μια πινελιά φωτεινού χρώματος στην κουζίνα σας, αλλά το άρωμά τους θα δώσει μια φρέσκια αίσθηση στο χώρο και θα τον μεταφέρει από τον χειμώνα στους θερμότερους μήνες. 

5. Τοποθετήστε εποχιακά κλαδιάκουζίνα με μαύρα ντουλάπια και βιτρίνα κλαδιώνΜε παρόμοιο αποτέλεσμα, η διακόσμηση με κλαδιά είναι μια άλλη επιλογή για την ανοιξιάτικη κουζίνα σας. Τα κλαδιά, αντί για λουλούδια, μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερο μια ρουστίκ εμφάνιση κουζίνας και θα διαρκέσουν περισσότερο χωρίς να χρειάζονται υπερβολική συντήρηση. 

3 βήματα για να οργανώσετε το ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο εντυπωσιακά σπίτια του Instagram

Her News

Μικρό Μπάνιο: 4 δημιουργικές ιδέες ανακαίνισης

Her News b

4 κοινά λάθη διακόσμησης και πώς να τ’ αποφύγεις

Her News