HerNews.gr
DECORNEWS

3 βήματα για να οργανώσετε το ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας σας

Ονομάστε ένα σημείο αποθήκευσης κουζίνας πιο δύσκολο να οργανωθεί από το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη (θα περιμένουμε). Η οργάνωση γύρω από αυτόν τον άβολο χώρο μπορεί να είναι ένας εφιάλτης και στη συνέχεια, υπάρχει η πρόσθετη δυσκολία να αποφασίσετε τι να αποθηκεύσετε εκεί. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. 

Τα ντουλάπια νεροχύτη κουζίνας είναι πολύ δύσκολο να οργανωθούν. Μεταξύ των εκτεθειμένων υδραυλικών εγκαταστάσεων, του μεγέθους του νεροχύτη και άλλων εμποδίων με περίεργο σχήμα, όπως κάδος σκουπιδιών ή τα φίλτρα νερού, συμβαίνουν πολλά.

Ακολουθούν τρία βήματα για να βελτιστοποιήσετε την αποθήκευση κάτω από τον νεροχύτη σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε εκατοστό χώρου στη σύγχρονη κουζίνα σας.

Μια κουζίνα με νεροχύτη σε στυλ αγροικίας σε σαπουνόπετρα και σκούρο πάγκοΗ σωστή οργάνωση του χώρου κάτω από έναν νεροχύτη θα προσφέρει εφαρμόσιμες λύσεις και στα δύο αυτά ζητήματα και παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό. 

1. Βγάλτε τα πάντα

Για να οργανώσετε έναν χώρο, πρέπει πρώτα να κάνετε έλεγχο των πραγμάτων που διατηρείτε εκεί. Εκτός από τα προϊόντα καθαρισμού, πιθανότατα υπάρχει μια πληθώρα πιο τυχαίων αντικειμένων που κρύβονται σε αυτόν τον σκοτεινό χώρο. Για να οργανώσετε αυτό το ντουλάπι, πρώτα τραβήξτε τα πάντα έξω και ρίξτε μια ματιά στο τι υπάρχει εκεί. Στείλτε τυχόν βρόμικα σφουγγάρια και αχρείαστες χάρτινες σακούλες στα σκουπίδια ή στον κάδο ανακύκλωσης και μετά σκεφτείτε αν υπάρχει κάτι που δεν ανήκει εκεί κάτω. Σκεφτείτε τις σακούλες σκουπιδιών, τα είδη καθαρισμού και το απορρυπαντικό πιάτων. Αν τυχαία πράγματα έχουν καταλήξει εκεί, στείλτε τα στα σπίτια τους. 

2. Εισάγετε ένα επεκτάσιμο σύστημα ραφιών 

Νεροχύτης Bulter σε γοητευτική κουζίναΑκριβώς όπως θα είχατε εσωτερικά ράφια στα ντουλάπια τροφίμων σας, η εισαγωγή ενός ραφιού στον χώρο αποθήκευσης κάτω από το νεροχύτη σας θα κάνει θαύματα για τη μεγιστοποίηση του χώρου σας. 

Ένα επεκτάσιμο ράφι κάτω από το νεροχύτη για μεγιστοποίηση του κατακόρυφου χώρου είναι πάντα απαραίτητο. Αυτή είναι μια ρυθμιζόμενη μονάδα ραφιών σχεδιασμένη να χωράει γύρω από υδραυλικούς σωλήνες. Η αποτελεσματική χρήση αυτών σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τον κατακόρυφο χώρο κάτω από το νεροχύτη, παρέχοντάς σας έναν αποτελεσματικό τρόπο αποθήκευσης αντικειμένων χωρίς να πιέζετε πολύ πίσω στο ντουλάπι. Μια σημαντική συμβουλή που πρέπει να σημειώσετε εδώ, είναι να αποθηκεύετε πάντα πιο ελαφριά, συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα στην υψηλότερη βαθμίδα και βαρύτερα, σπάνια χρησιμοποιούμενα αντικείμενα στην πιο κάτω βαθμίδα

Μια χρυσή βρύση με πέτρινο νεροχύτη και φωτεινό παράθυρο

3. Διαφορετικά χρησιμοποιήστε ένα σύστημα έλξης για εύκολη πρόσβαση

Ενώ ένα ένθετο ραφιού προσφέρει περισσότερο χώρο αποθήκευσης, δεν λύνει το πρόβλημα του να περιέχει τα διάφορα αντικείμενα που έχετε κολλήσει ή το πρόβλημα της ευκολότερης πρόσβασης. Αντ ‘αυτού (ή επίσης), θα μπορούσατε να εισαγάγετε ένα καθορισμένο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη που διευκολύνει την πρόσβαση σε αντικείμενα στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. 

Συχνά έχουν τμηματικές βαθμίδες που σας επιτρέπουν να οργανώνετε και να ομαδοποιείτε μικρότερα αντικείμενα όπως σφουγγάρια, βούρτσες και μπουκάλια μαζί. Όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους τύπους διοργανωτών, ισχύει η ίδια αρχή για τη βαθμίδα – πιο συχνά χρησιμοποιούμενα, ελαφρύτερα αντικείμενα που δεν επηρεάζουν πολύ τη δομή. Εκτός από την εύκολη πρόσβαση, αυτή η συμβουλή προορίζεται επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση της λειτουργικότητας και της δομής του αντικειμένου.

Φυσικά, το σύστημα που θα αποφασίσετε τελικά θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον διαθέσιμο χώρο κάτω από τον νεροχύτη σας και τα αντικείμενα που αποφασίζετε να αποθηκεύσετε εκεί, οπότε φροντίστε να μετρήσετε σωστά τον χώρο και να επιλέξετε έναν οργανωτή που λειτουργεί με οποιουσδήποτε περιορισμούς υδραυλικών εγκαταστάσεων.Ένα τραβηγμένο συρτάρι τοίχου κάτω από έναν νεροχύτηΤο να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε το ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη σας μπορεί να φαίνεται μάταιο, αλλά η διαφορά που κάνει στην καθημερινή λειτουργία της κουζίνας σας θα είναι τεράστια. Όταν πρόκειται για το πώς να οργανώσετε μια κουζίνα , μην παραμελείτε ποτέ αυτόν τον  χώρο. 

Τα ντουλάπια στην κουζίνα πρέπει να είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά από τους τοίχους;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αρχιτεκτονική Παρέμβαση: Μήπως το Εδιμβούργο ”καταστρέφεται”;

Her News

Chasalevris customized furniture: Η ιδανική κατασκευή επίπλων για τον επαγγελματικό σας χώρο

Her News

Πως να προστατέψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου από την κεντρική θέρμανση

HerNews ka