HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Τα “καρφιά” για το λάθος με το Photoshop – «Δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν»

Πηγές κοντά στη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι μπήκαν στην περίεργη κρίση επεξεργασίας φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον τη Δευτέρα, λέγοντας: «Αυτό είναι είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν».

Οι εξόριστοι βρετανοί βασιλιάδες θα είχαν «εκμηδενιστεί» αν είχαν μοιράσει κρυφά φωτογραφίες με Photoshop των ιδίων και της οικογένειάς τους, ανέφεραν πηγές στο Page Six.

Ο ισχυρισμός έρχεται αφότου η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε μια φωτογραφία της και των τριών παιδιών της για την Ημέρα της Μητέρας, περισσότερο από δύο μήνες από τότε που εξαφανίστηκε από τη δημόσια θέα για να αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη κατάσταση υγείας – μόνο που αποδείχτηκε ότι η φωτογραφία είχε υποστεί έντονη επεξεργασία.

Τα κορυφαία φωτογραφικά πρακτορεία ειδήσεων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Reuters και του Associated Press, προειδοποίησαν για τη χρήση τους, λέγοντας στους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών σε όλο τον κόσμο, να «αποσύρουν» τη φωτογραφία.

Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις ποζάρουν για τη φωτογραφία που χτυπήθηκε από σκάνδαλο. Υπήρχαν ακόμη και εικασίες ότι είχε ξαναχρησιμοποιήσει ένα εξώφυλλο της για τη Vogue του 2016 για να δημιουργήσει μια εικόνα.

Τη Δευτέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη  για οποιαδήποτε «σύγχυση» που προκλήθηκε από την εικόνα, λέγοντας: «Πειραματίζομαι περιστασιακά με το photoshop». Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε τραβήξει τη φωτογραφία.

Αλλά πηγές κοντά στον κουνιάδο της, Χάρι, και τη σύζυγό του είπαν στο Page Six: «Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί».

Η απαγορευμένη φωτογραφία της Kate Middleton με τα παιδιά της.

«Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια.

«Αυτό δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Μέγκαν… έχει έντονο μάτι και φρικτή προσοχή στη λεπτομέρεια».

Υπήρχαν τουλάχιστον 10 αποτυχίες στη φωτογραφία, με μόνο την εικόνα του πρίγκιπα Τζορτζ, 10, να φαίνεται αναλλοίωτη.

Ανάμεσα στα λάθη ήταν η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, που είχε αφαιρεθεί μέρος του καρπού της, από το χέρι της Μίντλετον έλειπε μια βέρα και ο πρίγκιπας Λούις, που είχε παράξενα σταυρωμένα δάχτυλα.

Ο βασιλιάς Κάρολος κρατά τον πρίγκιπα Τζορτζ στην αγκαλιά του κατά τη διάρκεια μιας φωτογραφίας της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα Γουίλιαμ, του πρίγκιπα Χάρι, της Κέιτ Μίντλετον, της βασίλισσας Καμίλα, της Μέγκαν Μαρκλ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.Βασιλικές πηγές είπαν στο Page Six ότι αυτή ήταν «μια ερασιτεχνική, οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας».

Είπαν ότι το ζευγάρι ήθελε να προσφέρει μια «άτυπη» εικόνα της οικογένειας μαζί για την Ημέρα της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται νωρίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις ΗΠΑ και η πριγκίπισσα έκανε «μικρές προσαρμογές».

Πηγή από το Παλάτι του Κένσινγκτον πρόσθεσε: «Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Παρά τις εκκλήσεις για δημοσίευση του πρωτοτύπου, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα επανεκδώσει τη μη επεξεργασμένη φωτογραφία της Μίντλετον και των παιδιών της. 

Η Κέιτ Μίντλετον είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, με το Παλάτι του Κένσινγκτον να προειδοποιεί ότι δεν θα επέστρεφε στη δουλειά τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: «Λύγισε» όταν αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα της μητέρας και του πατέρα του

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Με photoshop αφαιρέθηκαν οι τραυματισμοί για τη νέα αφίσα της σειράς

HerNews ka

Αυτοκίνητα: Πανάκριβες οι αντιολισθητικές αλυσίδες – Έως 400€ η τιμή

HerNews ka