HerNews.gr
Διεθνή

Τζέρεμι Ρένερ: Με photoshop αφαιρέθηκαν οι τραυματισμοί για τη νέα αφίσα της σειράς

Ο Τζέρεμι Ρένερ ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Mayor of Kingstown» και πρόσφατα, η streaming υπηρεσία Paramount+, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση με σεβασμό προς τον πρωταγωνιστή και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο αφαίρεσε με photoshop τα τραύματα στο πρόσωπο του Ρένερ για να μην του έρχονται κακές αναμνήσεις από το φρικτό ατύχημα και όσα πέρασε.

Η υπόθεση της σειράς ακολουθεί την οικογένεια McLusky, σε μια πόλη που αντιμετωπίζει θέματα ρατσισμού, διαφθοράς και ανισότητας. Η σειρά παρέχει μια έντονη ματιά στην προσπάθειά τους να φέρουν τάξη και δικαιοσύνη σε έναν κόσμο που δεν έχει τίποτα από τα δύο.

Το ατύχημα του Τζέρεμι Ρένερ

Ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά δύσκολη, ενώ είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το TMZ, το εκχιονιστικό όχημα που είχε ο ηθοποιός πλάκωσε το ένα του πόδι. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να του φροντίσει επί τόπου το τραύμα. Ο ηθοποιός της Marvel, είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός της Marvel υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις και είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ δεν αποκλείεται στο άμεσο χρονικό διάστημα να υποβληθεί σε μία ακόμη επέμβαση.

Πηγή: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tα νερά στο «Μεγάλο Κανάλι» της Βενετίας έγιναν… πράσινα! – Επείγουσα έρευνα για να λυθεί το μυστήριο

Her News

Ashley Graham: Η iconic εμφάνιση της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Germany

HerNewskl

Μέγκαν Μαρκλ: Πήγε για… πεζοπορία χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που ο πεθερός της στεφόταν βασιλιάς!

HerNews ka