HerNews.gr
Ψυχαγωγία

The White Lotus 3: Εδώ είναι τα θέρετρα στην Ταϊλάνδη όπου θα γυριστεί (ΦΩΤΟ)

Αυτό που ξεκίνησε ως πείραμα της εποχής του Covid για να παρακάμψει τους αυστηρούς κινηματογραφικούς περιορισμούς έχει μετατραπεί σε ορόσημο διεθνούς σίριαλ: Το The White Lotus είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας περιόδου. 

Παραγωγή του αμερικανικού HBO, είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Mike White και διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό πολυτελές θέρετρο, διαφορετικό σε κάθε σεζόν, κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης εβδομάδας διακοπών. Και οι δύο σεζόν που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, η πρώτη και η δεύτερη, έχουν ακολουθήσει μια παράλληλη δομή πλοκής: η εναρκτήρια σκηνή υποδηλώνει έναν θάνατο – ανθρώπινα λείψανα φορτωμένα σε αεροπλάνο, ένα σώμα που επιπλέει στο Ιόνιο – με την αλήθεια να αποκαλύπτεται στο δραματικό φινάλε.

Αυτό που συμβαίνει στο μεταξύ είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον, αλλά αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι οι αυστηρά ονειρικές τοποθεσίες.White Lotus 2η σεζόνΚάθε μέρος που επιλέχθηκε για να ρυθμιστούν τα γεγονότα του The White Lotus φαίνεται άξιο αντίστοιχο του κύριου θέματος της σεζόν. Στο πρώτο οι χαρακτήρες, που είχαν μετακομίσει προσωρινά στη Χαβάη , δεσμεύονταν από δυναμική προνομίων και εξουσία, ενώ στο δεύτερο, που έδωσε κύρος στη Σικελία, είχαν εμμονή με το σεξ και το χρήμα.

Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων θα αγγίξει την εσωτερική διάσταση: «Η επόμενη σεζόν θα είναι μια σατιρική και αστεία ματιά στον θάνατο, την ανατολική θρησκεία και την πνευματικότητα», δήλωσε ο White σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ταϊλάνδη στα μέσα Φεβρουαρίου με μια ανάρτηση στο Instagram που έδειχνε έναν πίνακα μπροστά από μια καταπράσινη ζούγκλα, δημιουργώντας τη βάση για το check-in των διαβόητων παραθεριστών της.The White Lotus' Is HBO's Sharp New Island Satire : NPRΤο καστ της τρίτης σεζόν περιλαμβάνει εξαιρετικά ονόματα που δεν είναι καινούργια για όσους αγαπούν τις σειρές και τα κινηματογραφικά έπη: στην πραγματικότητα θα είναι οι Parker Posey ( The Staircase ), Michelle Monaghan ( Mission Impossible ), Jason Isaacs ( The OA, Sex Education ) , Carrie Coon ( The Leftovers, The Gilded Age ), Patrick Schwarzenegger ( Gen V ) και πολλοί άλλοι. 

Ανάμεσα στις τελευταίες νέες συμμετοχές που ανακοινώθηκαν είναι και η Lisa από το κορεάτικο συγκρότημα Blackpink. Πού όμως θα διαδραματιστούν οι ιστορίες τους; Οι ερευνητές του Διαδικτύου έσπευσαν να υποθέσουν σε ποια ακίνητα θα πραγματοποιηθεί η σειρά.

Το White Lotus 3 στην Ταϊλάνδη

Όπως ίσως θυμάστε, και η πρώτη και η δεύτερη σεζόν γυρίστηκαν σε ακίνητα της Four Seasons (το Four Seasons Resort Maui στο Wailea στη Χαβάη και το Four Seasons San Domenico Palace στη Σικελία, αντίστοιχα). Ακολουθώντας το ίδιο πνεύμα, υπάρχουν τέσσερα θέρετρα στην Ταϊλάνδη που εμπίπτουν στην ομπρέλα των Four Seasons. 

Μετά από μήνες εικασιών, αποκαλύφθηκε ότι το Four Seasons στο Koh Samui θα χρησιμεύσει ως τοποθεσία γυρισμάτων. Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα υπάρχει ένα δεύτερο ξενοδοχείο στο Πουκέτ, το Anantara Mai Khao Villas.Palm trees and pool overlooking palm trees and the oceanΤο επόμενο κεφάλαιο αυτής της κοινωνικής σάτιρας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ωθήσει τον τουρισμό προς την ασιατική χώρα . Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στους New York Times , οι αναζητήσεις στο Expedia για την Ταϊλάνδη αυξήθηκαν κατά 50% μετά την επίσημη ανακοίνωση. 

Μια παρόμοια τάση εμφανίστηκε μετά την κυκλοφορία των πρώτων δύο σεζόν, τροφοδοτώντας μια viral τάση που ονομάζεται set-jetting , στην οποία οι ταξιδιώτες επιλέγουν μια τοποθεσία εμπνευσμένη από τους αγαπημένους τους προορισμούς στην οθόνη.Τραπέζια και καρέκλες με θέα στο πράσινοΠότε όμως θα παρουσιαστεί η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν; Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2025 λόγω των καθυστερήσεων που προκλήθηκαν από τις απεργίες των ηθοποιών και των σεναριογράφων που παρέλυσαν το Χόλιγουντ το 2023. Ώστόσο, μπορούμε να απολαύσουμε τα υπέροχα σκηνικά της Ταϊλάνδης, τα οποία προστίθενται σε αυτά Χαβάης και Σικελίας συλλέγονται μέχρι τώρα.

Οι επισκέπτες του φανταστικού The White Lotus 3 Resort στην Ταϊλάνδη, όπου θα πραγματοποιηθεί η τρίτη σεζόν, θα απολαύσουν εκτεταμένη πανοραμική θέα στον ήρεμο κόλπο της Ταϊλάνδης , πλαισιωμένο από σκιερούς φοίνικες καρύδας και αχυρένιες στέγες. Το Four Seasons Koh Samui είναι πράγματι ένα εντυπωσιακό τροπικό σκηνικό, που βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο.Instagram fskohsamuiΚάθε μια από τις απομονωμένες βίλες στην πλαγιά του λόφου διαθέτει πισίνα και τα απογεύματα μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης ή στο διεθνούς φήμης σπα.

Το θέρετρο της σειράς, ωστόσο, θα συνδυάζει εικόνες από τις Four Seasons με αυτές από άλλη τοποθεσία. Στο Πουκέτ, μάλιστα, το Anantara Mai Khao Villas βρίσκεται ανάμεσα σε μια χρυσή παραλία και ένα καταπράσινο εθνικό πάρκο. Το ακίνητο είναι επηρεασμένο από το στυλ του χωριού της νότιας Ταϊλάνδης, με παραδοσιακές ξύλινες βίλες με πισίνα, διάσπαρτες γύρω από μια κεντρική λιμνοθάλασσα.

White Lotus: Θα πρωταγονιστήσει στην καμπάνια του “Skims” της Kim Kardashian για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Παπαδόπουλος- Ρένια Λουιζίδου: Βγάζουν για ακόμη μία χρονιά τα sexy συζυγικά τους άπλυτα στη φόρα

HerNews ka

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει αν συμμετέχει στη σειρά Χάρι Πότερ στο HBO

Her News

3 καινούργιες ρομαντικές κομεντί για να μπεις στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Her News b