HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι αρνείται να δημοσιοποιήσει την πρωτότυπη φωτογραφία της

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνείται να δημοσιοποιήσει την αρχική φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και των παιδιών της για την Ημέρα της Μητέρας , αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε το στιγμιότυπο, όπως ανέφερε η Daily Mail τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η βασιλική οικογένεια έχει αισθανθεί «αυξανόμενη πίεση» να κυκλοφορήσει την μη επεξεργασμένη εκδοχή της φωτογραφίας, με τους ειδικούς των δημοσίων σχέσεων να υποστηρίζουν ότι πρέπει να συμβεί για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Ωστόσο, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία – παρά τις συνεχιζόμενες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση και τους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε σε μεγάλο βαθμό το Photoshop ή ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για να ελέγξει την εικόνα.Η φωτογραφία Photoshop της Kate Middleton με τα παιδιά της.«Είναι λογικό η Κέιτ στο σπίτι να παίζει με τον υπολογιστή και να χρησιμοποιεί ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, αλλά αν πραγματικά πρόκειται να ανακτήσουν οποιοδήποτε είδος εμπιστοσύνης, θα πρέπει να κυκλοφορήσουν την ακατέργαστη φωτογραφία, δεν μπορεί να είναι τόσο κακό αν έκαναν απλώς λίγες τροποποιήσεις», είπε ο ειδικός των δημοσίων σχέσεων Mark Borkowski στη Daily Mail.

«Βρίσκω ότι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση, παρείχαν τη δήλωση ως εξήγηση – το ερώτημα είναι με όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν, είναι αν οι άνθρωποι το πιστεύουν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πιστέψουν».

Νωρίτερα τη Δευτέρα 11/3, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού κατακρίθηκε για την κοινοποίηση της αλλαγμένης φωτογραφίας.

Η φωτογραφία παρουσίαζε τα τρία παιδιά της τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 και τον Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών – και κοινοποιήθηκε μέσω Instagram την Κυριακή για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.Η συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον.«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες», έγραψε  σε μια δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του Prince and Princess of Wales X. 

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».

Η συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον έρχεται αφού πολλά επίσημα φωτογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των AP και Reuters, εξέδωσαν μια «ειδοποίηση» στην εικόνα αφού διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία είχε υποστεί έντονη επεξεργασία.

Βασιλικές πηγές είπαν στην Daily Mail ότι ήταν «μια ερασιτεχνική, οικογενειακή φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας» στο Windsor την περασμένη εβδομάδα. Σημείωσαν ότι το ζευγάρι ήθελε μια «άτυπη» οικογενειακή φωτογραφία, υποστηρίζοντας ότι η Μίντλετον έκανε μόνο «μικρές προσαρμογές».

Ένας βοηθός πρόσθεσε επίσης ότι η οικογένεια της Ουαλίας «πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Οι θεωρίες συνωμοσίας κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο αφού οι θαυμαστές παρατήρησαν την κακή δουλειά της φωτογραφίας καθώς η Κέιτ συνεχίζει να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα μετά την ανάρρωσή της από μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα από το κρεβάτι και δεν αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μόνο μετά το Πάσχα.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις», είπε ο εκπρόσωπος της. «Αυτή η καθοδήγηση ισχύει».

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε δημόσια για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο, όταν πήγε για βόλτα με τη μαμά της κοντά στο κάστρο Windsor νωρίτερα αυτό το μήνα.

Εθεάθη ξανά να οδηγεί σε ένα SUV μαζί με τον Γουίλιαμ τη Δευτέρα, αφού δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με την επεξεργασμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Κέιτ Μίντλετον: «Σπάει» τη σιωπή της με δήλωση για την επεξεργασμένη φωτογραφία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλατράβα: Αυτά είναι τα έργα του σε ολόκληρο τον κόσμο – Ποια έχουν εμφανίσει προβλήματα

HerNews ka

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

Rihanna: Η συγκινητική αποκάλυψη για τους γιούς της, τον A$AP Rocky & την καταγωγή τους

HerNews ka