HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Η συγκινητική αποκάλυψη για τους γιούς της, τον A$AP Rocky & την καταγωγή τους

Όταν η Rihanna έγινε μητέρα, ήξερε αμέσως ότι ήθελε να κάνει πλεξουδάκια τα μαλλιά των παιδιών της.

«Αυτή είναι μια μορφή προστασίας από τους προγόνους μας. … Μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε από πού έχουμε έρθει», είπε η τραγουδίστρια στη Vogue China στο εξώφυλλό της τον Απρίλιο του 2024. «Αυτή είναι η χαμένη μας ιστορία. Ήθελα αμέσως τα παιδιά μου να πλέξουν τα μαλλιά τους.… Είναι κάτι στο αίμα μας».Η Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue ChinaΗ Rihanna έχει δύο γιους, τον 22 μηνών RZA και τον 7 μηνών Riot, με τον ράπερ A$AP Rocky, τον οποίο πιστώνει ότι της έμαθε περισσότερα για την πολιτιστική ιστορία πίσω από το braiding.

«Πραγματικά έμαθα πολλά να είμαι κοντά του, αλλά ακόμα και μαζί του είχε τα μαλλιά του σε κοτσιδάκια. Είναι απλώς παρελθόν», μοιράστηκε.

Ο A$AP Rocky ποζάρει στον καθρέφτη με τον γιο του.Αλλά οι πλεξούδες δεν είναι κάτι καινούργιο για τη Rihanna.

Καθώς κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού με δύο εμφανίσεις – η μια ήταν ένα προσαρμοσμένο λευκό φόρεμα της σειράς CPlus σε συνδυασμό με πλεξούδες, μίλησε για τη δική της εμπειρία να πλέξει τα μαλλιά της ενώ μεγάλωνε στα Μπαρμπάντος.

«Ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει μια ντόπια μαμά για τα παιδιά της. Μερικοί άνθρωποι μεγαλώνουν σε μονογονεϊκές οικογένειες, με μαμάδες να κάνουν τρεις δουλειές και δεν έχουν χρόνο να σε φιλούν κάθε μέρα όταν πηγαίνεις στο σχολείο», είπε.

«Αυτή είναι μια μορφή προστασίας, οι ρίζες μας και μια παράδοση που άφησαν οι πρόγονοί μας. Στο τέλος της ημέρας, είναι ακόμα όμορφο και μου αρέσει. Από αισθητικής άποψης, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις με τις πλεξούδες και τόσες πολλές εμφανίσεις που μπορείς να πετύχεις».

Η Rihanna και ο A$AP Rocky ποζάρουν με τον γιο τους.«Θυμάμαι ότι έβλεπα αυτή τη σκηνή όλη την ώρα όταν ήμουν παιδί: τουρίστες που έρχονταν στα Μπαρμπάντος, κάθονταν στην παραλία στον ήλιο, έπλεκαν τα μαλλιά τους και τα άφηναν να φύγουν. Μάλιστα από παιδί ήθελα να το κάνω μόνη μου, αλλά στο τέλος θα άφηνα τα κορίτσια στο σπίτι ή τους γείτονες να με χτενιστούν. Η μαμά μου πλέκει επίσης τα μαλλιά μου, αλλά πάντα με στέλνει στο κομμωτήριο για να τα πλέξω γιατί κρατάνε περισσότερο».

Η Rihanna, η οποία έχει σχέση με τον Rocky, 35 ετών, από το 2020, έφερε στον κόσμο τον RZA τον Μάιο του 2022.

Η ιδρύτρια της Fenty Beauty γέννησε τη Riot τον Αύγουστο του 2023.

Η Rihanna είπε ότι βλέποντας τον Rocky, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, να γίνεται πατέρας έφερε το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά.

«Τον αγάπησα διαφορετικά σαν μπαμπά», είπε στο «Access Hollywood» τον Δεκέμβριο. «Αυτό είναι σημαντικό, σημαντικό – όπως, είναι μια ενεργοποίηση. Είναι σαν, «Ουάου! Τι ηγέτης. Τι υπέροχος, υπομονετικός, στοργικός μπαμπάς».

Rihanna: Ποζάρει με εντυπωσιακό outfit για το εξώφυλλο της Vogue China

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αnne Hathaway: “Να χαίρεστε για τις γυναίκες! Τελεία και παύλα”

HerNewskl

Όπρα Γουίνφρεϊ: “Στοχεύει” την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Θέλει να της πάρει συνέντευξη

HerNews ka

Ποια είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο για να ζεις

Her News