HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: Η Mob Wife εμφάνισή της για τα γενέθλια του συντρόφου της Benny Blanco

Το περασμένο Σάββατο ήταν ξεχωριστή ημέρα για την Selena gomez καθώς γιόρτασε τα 36α γενέθλια του συντρόφου της Benny Blanco με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και νέο χτένισμα.

Η τραγουδίστρια η οποία επιβεβαίωσε ότι έβγαινε με τον μουσικό παραγωγό τον Δεκέμβριο, αποφάσισε να πάει με ένα κόκκινο θέμα για τη βραδιά, φορώντας ένα λαμπερό μίνι φόρεμα με παγιέτες που είχε λεπτές τιράντες και χαμηλό ντεκολτέ.Η Selena Gomez φοράει κόκκινο φόρεμα στα γενέθλια του Benny BlancoΚάποια στιγμή, η Selena Gomez πρόσθεσε μια εξαιρετικά λαμπερή περιστροφή στο ντύσιμό της, φορώντας ένα μεγάλο, γούνινο κόκκινο παλτό και τραβώντας μερικές φωτογραφίες για την ιστορία της στο Instagram.

Το oversized παλτό σίγουρα βοήθησε στην αισθητική της Mob Wives του 2024 και η σταρ του “Only Murders in the Building” ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα εκθαμβωτικό διαμαντένιο κολιέ, αστραφτερά σκουλαρίκια και ένα νέο, κοντό bob κούρεμα που χώρισε στη μία πλευρά.Η Selena Gomez φοράει κόκκινο φόρεμα στα γενέθλια του Benny BlancoΗ Selena Gomez φοράει κόκκινο παλτό στα γενέθλια του Benny BlancoΤο υπόλοιπο του glam της ήταν επίσης αρκετά δραματικό, με έντονο eyeliner και βλεφαρίδες για την περίσταση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς φίλους, μεταξύ των οποίων η Nicola Peltz Beckham και ο σύζυγός της Brooklyn Beckham.

Παρόλο που η Selena Gomez έχει φορέσει νυφικό λευκό μεταξύ άλλων στα βραβεία SAG τον περασμένο μήνα και στο τελευταίο της μουσικό βίντεο, όπου χόρευε με ένα φουσκωτό λευκό φόρεμα, το φλογερό κόκκινο είναι επίσης στο πλάνο της.

Φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο και είχε παρόμοια απόχρωση για τα περσινά VMA.Selena Gomez and Benny Blanco Εκτός από το ότι διάλεξε ένα αξέχαστο ρούχο για το πάρτι του Blanco, η Gomez έκανε επίσης μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram .

«Χρόνια πολλά μωρό μου! Η συναισθηματική σου αντοχή, η θετική σου διάθεση, το απίστευτο ταλέντο (που με εκπλήσσει), το αδιαμφισβήτητο χιούμορ και η αγαπημένη, ευγενική καρδιά σου με σκοτώνουν απόλυτα. Σαγαπώ», έγραψε στη λεζάντα με μια σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πρόσφατα, η Gomez μοιράστηκε μια ενημέρωση για τη ζωή της με το Rolling Stone, λέγοντας στο δημοσίευμα ότι αυτή τη στιγμή είναι ευτυχισμένη.

«Ένα μέρος του εαυτού μου αισθάνεται ότι τελικά βρίσκομαι σε καλό σημείο με τα πάντα στη ζωή μου», είπε.

Πρόσθεσε ότι η επερχόμενη μουσική της θα αντικατοπτρίζει αυτό, λέγοντας στη δημοσίευση ότι δημιουργήθηκε «από ένα μέρος εμπιστοσύνης» και θα δείξει τη «χαρά και την περιέργεια» που βιώνει αυτή τη στιγμή.

Selena Gomez: Ο Benny Blanco έκανε πεντικιούρ “έκπληξη” προς τιμήν της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της;

Her News b

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοινώνει την πρεμιέρα του τραγουδώντας… Διονύση Σχοινά

Her News b

Ίλον Μασκ: ”Η Tesla είναι 24/7 στο μυαλό μου ενώ το Twitter κατέχει το 5% του χρόνου μου”

Her News