HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω στην κόλαση»

Η Christina Applegate παραδέχτηκε ότι έπαθε «μπλακάουτ» στη σκηνή κατά την έκπληξη της εμφάνισής της στα Emmy Awards 2024 καθώς ήταν ειλικρινής για τη συνεχιζόμενη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μιλώντας με την παρουσιάστρια του «Good Morning America» Ρόμπιν Ρόμπερτς σε ένα teaser απόσπασμα για το επεισόδιο της Τρίτης, η ηθοποιός του «Dead to Me» αποκάλυψε: «Έμεινα κάπως μαυρισμένη».

«Οι άνθρωποι έλεγαν “Ω, ήσουν τόσο αστεία” και εγώ λέω “δεν ξέρω καν τι είπα. Δεν ξέρω τι έκανα”. Φρίκαρα τόσο πολύ που δεν ήξερα καν τι συνέβαινε πια».Christina ApplegateΑνακαλώντας το χειροκρότημα που δέχτηκε από το κοινό, η Applegate συνέχισε: «Και ένιωσα πραγματικά αγάπη και ήταν ένα όμορφο πράγμα».

H Christina Applegate αστειεύτηκε: «Μάλλον δεν θα έπρεπε να το πω αυτό, εκείνο το κοινό στάθηκε υπέρ όλων».

Η ηθοποιός έδωσε επίσης μια ενημέρωση για την υγεία της, καθώς συνεχίζει να παλεύει με την ασθένεια που προκαλεί αναπηρία, η οποία επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

«Ζω κάπως στην κόλαση. Δεν βγαίνω πολύ έξω, οπότε αυτό είναι λίγο δύσκολο, μόνο για το σύστημά μου», συνέχισε η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι έλαβε «υπέροχη» υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της και είναι «πραγματικά ευγνώμων».Η Applegate σόκαρε τους θαυμαστές της όταν εμφανίστηκε στο Peacock Theatre στο Λος Άντζελες για τα Emmy νωρίτερα φέτος.

 

Περπάτησε στη σκηνή με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού και τον οικοδεσπότη Anthony Anderson για να ανακοινώσει τη νικήτρια για την εξαιρετική πρωταγωνίστρια σε μια κωμική σειρά.

Εκείνη την ώρα, η ηθοποιός διασκέδασε λίγο με το κοινό καθώς ήταν όλοι όρθιοι και την επευφημούσαν.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ω Θεέ μου. Με ντροπιάζετε με την αναπηρία που σηκώνεστε όρθιοι», αστειεύτηκε.

«Μερικοί από εσάς μπορεί να με ξέρετε ως Kelly Bundy από το «Married… With Children»… δεν χρειάζεται να χειροκροτούμαι κάθε φορά που κάνω κάτι», είπε δακρύζοντας.

Το 2021, η Christina Applegate διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και ήταν ανοιχτή για το πώς την επηρέασε η πάθηση από τότε.

H Applegate πάλεψε με την ασθένεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Dead to Me» από το 2019 έως το 2022, αλλά ισχυρίστηκε ότι το καστ και το συνεργείο ήταν υπομονετικοί και έδειξαν κατανόηση.

«Υπήρχαν στιγμές που ξέσπασα στο πλατό και έλεγα: “Δεν μπορώ, πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα, χρειάζομαι μισή ώρα”, και όλοι ήταν τόσο καλοί που ήταν εντάξει», είπε στο LA Times τον Φεβ. 2023.

Christina Applegate: Έκανε εμφάνιση “έκπληξη” με μπαστούνι στα βραβεία Emmy 2024 και συγκίνησε

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Η κόρη της τρώει ωμό κρεμμύδι με τη φλούδα σαν…. μήλο

HerNews ka

Brad Pitt: Απολαμβάνει τις διακοπές του με την Ines de Ramone-Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

HerNews ka

Ben Affleck: Ετοιμάζει συνεργασία που μάλλον θα εκνευρίσει τη Jennifer Lopez

HerNews ka