HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Αυτή είναι η διαθήκη του – Ποιοι κληρονομούν την τεράστια περιουσία του

Λεπτομέρειες για τη διαθήκη και την περιουσία του Μάθιου Πέρι αποκαλύφθηκαν πέντε μήνες μετά τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού.

Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε η Page Six, ο σταρ των «Friends» ονόμασε τη Λίζα Φέργκιουσον και τον Ρόμπιν Ρούζαν για να συνεκτελέσουν την περιουσία του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο Alvy Singer Living Trust, το οποίο κατά σύμπτωση ονόμασε από τον χαρακτήρα «Annie Hall» του Γούντι Άλεν.

Στη δήλωση που δημιουργήθηκε το 2009, ο Μάθιου Πέρι απαριθμούσε τον πατέρα του, Τζον Πέρι και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους της διαθήκης του μαζί με την ετεροθαλή αδερφή του, Κέιτλιν Μόρισον και την πρώην φίλη Ρέιτσελ Νταν.Ο πατέρας του Μάθιου ΠέριΕκείνη την εποχή, ο ηθοποιός ανέφερε στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που είχε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Δεν κατέληξε ποτέ να κάνει παιδιά.

Σύμφωνα με την κατάθεση, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα και έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Η Φέργκιουσον πρόκειται να εμφανιστεί μόνη της στο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για ακρόαση της διαθήκης, καθώς ο Ρούζαν επέλεξε να μην συν-εκτελεί το καταπίστευμα στις 4 Μαρτίου.Μάθιου ΠέριΗ Ρούζαν ήταν εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς “Celebrity Liar” όταν ο Μάθιου έκανε μια guest εμφάνιση στην εκπομπή το 2010.

Ο ηθοποιός  βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Καλιφόρνια, στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών.

Μια αναφορά ιατροδικαστή από το Γραφείο Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι πέθανε  από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» και έκρινε ότι ο θάνατός του ήταν τυχαίος.

Ο ηθοποιός Μάθιου ΠέριΟ πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και η βουπρενορφίνη, η οποία είναι ένα οπιοειδές, αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, σύμφωνα με τη νεκροψία του.

Ο αείμνηστος ηθοποιός ήταν νηφάλιος από τα ναρκωτικά για 19 μήνες εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης του με τον εθισμό.

Ενώ δημόσια πάλευε με την κατάθλιψη και την κατάχρηση ουσιών για χρόνια, η στενή του φίλη Τζένιφερ Άνιστον ισχυρίστηκε ότι ήταν «ευτυχισμένος» και «υγιής» τις μέρες πριν πεθάνει.

Τζένιφερ Άνιστον: «Παλεύει» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Οι οικείοι της ανησυχούν για εκείνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θρίλερ με τον Sin Boy: Φήμες ότι «έφυγε» από τη ζωή σε νοσοκομείο του Κοσόβου

HerNews ka

Ρόζαλιν Κάρτερ: «Έφυγε» από τη ζωή η πρώην πρώτη κυρία σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka

Kate Middleton: “Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι σημαντικό”

HerNewskl