HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Ποζάρει εντελώς γυμνή για το Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες

Η τραγουδίστρια Britney Spears δημοσίευσε τρεις εντελώς γυμνές φωτογραφίες σε μια παραλία τις οποίες μοιράστηκε με τους περισσότερους από 42,4 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Η 42χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε τις τριπλές γυμνές φωτογραφίες της συνοδευόμενες από ένα emoticon λουλουδιών. Μάλιστα η Britney Spears έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram για την ανάρτηση των φωτογραφιών της στην παραλία.

Η Spears κατάφερε να παρακάμψει τη λογοκρισία του Instagram με τις φωτογραφίες που ανήρτησε, καλύπτοντας αρκετή ποσότητα ώστε να συμμορφωθεί με τους κανόνες γυμνού του κοινωνικού δικτύου.

Υπάρχουν αμφιβολίες για το πότε μπορεί να τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες η Britney Spears, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε ήδη δημοσιεύσει παρόμοιες εικόνες σε παρόμοια παραλία.

Η Britney Spears δεν έχασε χρόνο για να φορέσει “το outfit” γενεθλίων της κατά την προσγείωση στη Γαλλική Πολυνησία τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο,  τότε χρησιμοποίησε δύο προσεκτικά τοποθετημένα emoji με διαμάντια για να αποτρέψει την παραβίαση κανόνων πλατφόρμας.

«Μόλις προσγειώθηκα στη Γαλλική Πολυνησία!!!» έγραψε στη λεζάντα της αποκαλυπτικής εικόνας η Britney Spears.

Η Britney Spears ακολούθησε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο της με ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει φορώντας ένα διαφανές, κίτρινο φόρεμα ψευδαισθήσεων.

nude britney spears standing on a beach with a diamond emoji over her butt and nippleΗ σταρ δεν είναι πρώτη φορά που ποζάρει χωρίς ρούχα στα social media. Συχνά δίνει στους θαυμαστές της μια γεύση από την εκτεθειμένη φιγούρα της ως έκφραση ελευθερίας μετά τη 13χρονη συντηρητική της ζωή.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», έγραψε η Britney Spears στα απομνημονεύματά της, « The Woman in Me».

«Αλλά νομίζω ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, είχαν παρακινηθεί και ποζάρουν για την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι χαίρομαι πολύ όταν ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι και βγάζω τη δική μου φωτογραφία, κάνοντας ό,τι θέλω με αυτό».

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλική Μιλλούση: “Δεν είναι αυτό που ήθελες, αλλά είμαι περήφανη”

Her News

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη περιπέτειά της με τη λευχαιμία – «Δότη μου δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα»

Her News b

Ιωάννα Τούνη: Το σπαρακτικό “αντίο” στη μαμά της “Μανούλα μου…”

Her News b