HerNews.gr
Διεθνή

Δυσκολεύεται οικονομικά η Kylie Jenner; Από που προκύπτουν οι «θεωρίες συνομοσίας»

Εν μέσω εικασιών γύρω από την περιουσία της Kylie Jenner , που τροφοδοτείται ιδιαίτερα από τις προσπάθειές της να πουλήσει την έπαυλή της στο Beverly Hills από το 2022, ένα viral βίντεο TikTok έχει πυροδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας.

Το βίντεο εμβαθύνει στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Jenner, αναφέροντας πολλά σπίτια στη Νότια Καλιφόρνια συνολικής αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δυσκολεύεται να βρει αγοραστές

Η Kylie Jenner και ο πρώην σύντροφός της Travis Scott ​​δυσκολεύονται να πουλήσουν το κτήμα τους στο Μπέβερλι Χιλς με επτά υπνοδωμάτια και 10 μπάνια. Αποκτήθηκε το 2018 για 13,45 εκατομμύρια δολάρια, το ακίνητο ήταν αρχικά 21,9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν είδε αγοραστές.

Παρά τις περικοπές των τιμών στα 20 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια στα 17,9 εκατομμύρια δολάρια, η έπαυλη παραμένει απούλητη.

«Νομίζω ότι αυτές οι διασημότητες δεν είναι τόσο πλούσιες όσο νομίζουμε – ειδικά η Kylie Jenner», είπε ο χρήστης @michelletok.

«Ούτε ότι η Kylie Jenner παλεύει ή οτιδήποτε άλλο. Δεν νομίζω ότι είναι κοντά στο να μείνει άστεγη, αλλά νομίζω ότι ζει πολύ πάνω από τις δυνατότητές της και γι’ αυτό έχει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα κάθε δύο έως πέντε ημέρες».

«Ξέρετε πόσο κοστίζει η διατήρηση 80 εκατομμυρίων δολαρίων σε ακίνητα;»«Όχι μόνο πληρώνει το στεγαστικό για κάθε σπίτι, πληρώνει για την κηπουρική και τον εξωραϊσμό. Πληρώνει και για τα συστήματα ασφαλείας και στα τρία σπίτια».

«Έχει επίσης το δικό της ιδιωτικό τζετ – 73 εκατομμυρίων δολαρίων».

«Και αυτό δεν περιλαμβάνει καν το κόστος για το προσωπικό του αεροπλάνου ή την αποθήκευση του αεροπλάνου».

Η Kylie Jenner & ο Travis Scott πουλούν την πολυτελή έπαυλή τους 18 εκατ. δολαρίων (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να βομβαρδίζουν σπίτια» – Δύσκολη η κατάσταση στο Ισραήλ

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον βασιλιά Κάρολο – Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka

Μάργκοτ Ρόμπι: Η “Barbie” του Hollywood σαν… παιδί στο κόκκινο χαλί

Her News b