HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Όταν το ‘’10 λεπτά κήρυγμα’’ έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για όλα. Φέτος πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις και όπως λέει, δεν είχε χρόνο να κάνει τηλεόραση παρ’ ότι του έγινε πρόταση.

«Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις. Ο κόσμος αγαπούσε τις σειρές ‘’10 λεπτά κήρυγμα’’ και την ‘’Πολυκατοικία’’».

Αποκάλυψε πως όταν η σειρά  «10 λεπτά κήρυγμα» έκλεισε 3,5 χρόνια ζήτησε ο ίδιος να σταματήσει.«Αυτή την απόφαση την χρεώθηκα. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν “προστάτη”. Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις ‘’προστάτη’’», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης ασχολείται με την παραγωγή, τη σκηνοθεσία, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και είναι διευθυντής στη «Σχολή Θεάτρου».

«Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει ανησυχία για το μέλλον. Η κόρη μου είναι 6 ετών και την έχω ακούσει να λέει πως ‘’ο μπαμπάς μου έπαιζε στο ‘’Δέκα Λεπτά κήρυγμα’’ και στην ‘’Πολυκατοικία’’».ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑ HD (ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ) - YouTube

«Δεν είμαι απαιτητικός σύντροφος αλλά έχω τις παραξενιές μου και τις επιθυμίες τους. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχα ποτέ Facebook».

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Unfriend» και στο «Νησί των θησαυρών».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Βάπτισε την κόρη του με την Ελένη Αθερινού – Όλο το ρεπορτάζ

HerNews ka

«Famagusta»: Συγκινεί το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού – Αυτή είναι η εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Her News