HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ο γείτονάς της αποκαλύπτει πότε την είδε για τελευταία φορά

Ο πρώην παίκτης του κρίκετ Κέβιν Πίτερσεν πιστεύει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας για τη γειτόνισσα του Κέιτ Μίντλετον είναι «απολύτως παράλογες».

«Βλέπουμε W&K τις περισσότερες μέρες και τις τελευταίες δύο ημέρες επίσης!», έγραψε μέσω του X ο Κέβιν Πίτερσεν καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αμφισβήτησαν την πρόσφατη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε ένα κατάστημα αγροτικών ειδών με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Απαιτείται η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι θα ήταν τόσο γελοίοι και σκληροί γράφοντας βλακείες σε αυτή την πλατφόρμα που είναι εξωπραγματικά και ψέματα!».

Συνέχισε αποκαλώντας την Κέιτ Μίντλετον και τον Ουίλιαμ «τους πιο υπέροχους γονείς και τόσο κανονικούς και ταπεινούς».

«Ας αναρρώσει η Κ που αναρρώνει από μια εγχείρηση», συνέχισε, αναφερόμενος στην επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο. «Αφήστε την ιδία και την όμορφη οικογένειά της ήσυχη!!!!».

Πριν σταματήσει στο κατάστημα αγροτικών ειδών το Σάββατο, η επίσημη τελευταία δημόσια έξοδος της Κέιτ ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ΜίντλετονΑπό την ημέρα που έκανε την επέμβαση, η Κέιτ Μίντλετον παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  και δεν αναμένεται να επιστρέψει παρά μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, η Μίντλετον έγινε πρωτοσέλιδο στις 10 Μαρτίου όταν η φωτογραφία που μοιράστηκε για την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, πιστεύεται ότι επεξεργάστηκε.

Η ίδια παραδέχτηκε αργότερα ότι επεξεργάστηκε την εικόνα , ζητώντας συγγνώμη που προκάλεσε “σύγχυση”.

Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας LouisΑν και πηγές του παλατιού ήλπιζαν ότι η περιστασιακή έξοδος της πριγκίπισσας με τον Ουίλιαμ θα σταματούσε τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αυτό έχει προκαλέσει μόνο περισσότερες.

 

Ο Andy Cohen έγραψε στο Twitter ότι η γυναίκα στις φωτογραφίες δεν ήταν η Κέιτ , με πολλούς άλλους να επαναλαμβάνουν αυτή την πεποίθηση.

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο – «Θα υπάρξουν βαριές συνέπειες»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

HerNews ka

Σάρλοτ Γιόρκ: Πρωταγωνιστεί στο νέο teaser του Jacquemus

HerNewskl

Kim Kardashian: Αγόρασε το κολιέ από αμέθυστο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 200 χιλιάδες δολάρια

HerNews ka