HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kim Kardashian: Ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την Emma Roberts (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι τα πράγματα θερμαίνονται μεταξύ των χαρακτήρων της Kim Kardashian και της Emma Roberts στο «American Horror Story».

Τις είδαμε να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το δεύτερο μέρος της Τετάρτης “Delicate” της σεζόν 12.

Η Kim Kardashian—η οποία παίζει το ρόλο της εκδότριας της Roberts, Siobhan Corbyn καταλήγει σε ένα φιλί αφού ρωτά την Emma Roberts  τι θα εγκατέλειπε για τη ζωή των ονείρων της.Kim Kardashian kisses Emma Roberts«Οτιδήποτε», απαντά η Emma Roberts λίγα λεπτά πριν φιληθεί με την Kim Kardashian.

Στο υπόλοιπο τρέιλερ εμφανίζεται η ηθοποιός της «Scream Queen» που αποκαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον χαρακτήρα της Kardashian.

«Είσαι ένα τέρας», λέει η Roberts στην Kardashian, στην οποία εκείνη απαντά, «Ω, όχι, μωρό μου. Είμαι πολύ χειρότερη».Η Kim Kardashian φιλάει την Emma RobertsΣχολιάζοντας το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, ένας θαυμαστής έγραψε: «Ουρλιάζω πραγματικά, έχω ρίγος».

«Η Emma και η Kim έχουν υπέροχη χημεία!» προστέθηκε άλλος.

«Ω ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ», έγραψε ένας τρίτος.

Η Kardashian έκανε το μεγάλο ντεμπούτο της στη σειρά τρόμου του FX κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της σεζόν 12, η ​​οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 20 Σεπτεμβρίου.Kim Kardashian και Emma Roberts.Η σταρ του ριάλιτι που έγινε ηθοποιός μπήκε για τον ρόλο της καθώς αφιέρωσε ώρες σε μαθήματα υποκριτικής πριν από τα γυρίσματα τον Μάιο του 2023.

Φαίνεται ότι θέλει να επεκτείνει τον ρόλο της στο Χόλιγουντ καθώς ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο ότι θα ήταν παραγωγός και θα παίξει στην κωμωδία «The 5th Wheel».

Το δεύτερο μέρος της 12ης σεζόν του “AHS” θα αρχίσει να προβάλλεται στις 3 Απριλίου στο FX Network.

Δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε:

Kim Kardashian: Η εμφάνισή της στο “American Horror Story” επικρίθηκε από τους θαυμαστές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις» : Μια επετειακή εκδήλωση με πανελλήνιο χαρακτήρα στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Her News

Αλέξης Γεωργούλης: Τον “έκοψαν” από το trailer της επερχόμενης ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3”

HerNews ka

Φοίβος: Υπογράφει NFT από ατόφιο χρυσάφι

Her News