HerNews.gr
Διεθνή

Σοκάρει η Ζιζέλ: Παραλίγο να πεθάνει σε φωτογράφιση

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, διάσημο supermodel και υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, μοιράστηκε πρόσφατα μια οδυνηρή εμπειρία από το παρελθόν της που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Tonight Show με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon, αφηγήθηκε ένα τρομακτικό περιστατικό από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 ενώ γύριζε μια διαφήμιση της Lanvin στην Ισλανδία.

Σε ένα παιχνίδι “True Confessions”, η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι κάποτε είχε ποζάρει σε ένα ψεύτικο παγόβουνο στην Ισλανδία για μια φωτογράφιση αρώματος. Το γύρισμα έγινε ανάμεσα σε πραγματικά παγόβουνα και φορούσε μόνο ένα εξαιρετικά λεπτό slip φόρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες. 

Η επίφοβη κατάσταση την οδήγησε σχεδόν να πέσει από το ψεύτικο παγόβουνο στον ωκεανό, όπου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον επικείμενο θάνατο.

Η τρομακτική εμπειρία

«Έκανα μια φωτογράφιση σε ένα ψεύτικο παγόβουνο στην Ισλανδία και κόντεψα να πέσω στον ωκεανό… Θα ήμουν νεκρή σε δευτερόλεπτα γιατί ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στο παγωμένο νερό των παγόβουνων; Σε δευτερόλεπτα εσύ είναι νεκρός – νεκρός! διηγήθηκε η Ζιζέλ.

Η αποκάλυψη άφησε τον οικοδεσπότη Jimmy Fallon και τον άλλο καλεσμένο Wayne Brady τρομοκρατημένους, αλλά έδειξε και τους κινδύνους που μπορεί να συνοδεύει η φαινομενικά λαμπερή δουλειά ενός supermodel. Η ικανότητα της Μπούντχεν να διαχειρίζεται τέτοιους κινδύνους αποτελεί απόδειξη του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής της στην τέχνη της.

Ακόμα περιοδεύει με το βιβλίο της

Η πρώην σύζυγος του Tom Brady βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια περιοδεία για να προωθήσει το τελευταίο της βιβλίο μαγειρικής, “Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul: A Healthy Lifestyle Cookbook “, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

 Το βιβλίο μαγειρικής περιλαμβάνει 100 συνταγές που δίνουν έμφαση στην υγιεινή ζωή, αντανακλώντας τη δέσμευση της Ζιζέλ στη διατροφή και την ευεξία μέσω της διατροφής.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Παρά την τρομακτική εμπειρία, η ανθεκτικότητα και η αφοσίωση της Ζιζέλ στο έργο της συνεχίζουν να εμπνέουν τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Η προθυμία της να μοιραστεί τέτοια προσωπικά βιώματα υπογραμμίζει την αυθεντικότητα και τη γνήσια φύση της, καθιστώντας την όχι απλώς σούπερ μοντέλο, αλλά πρότυπο για υγιεινή ζωή και επιμονή.

Ζιζέλ Μπούνχτεν: Κατάφερε να θεραπεύσει τις κρίσεις πανικού & την κατάθλιψη με τον πιο απλό τρόπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Titan-Ακτοφυλακή ΗΠΑ: «Δεν βρήκαμε ακόμα κάτι» από το υποβρύχιο μετά τους ήχους

Her News b

Tom Brady: Είναι ζευγάρι με την Irina Shayk – Πέρασαν τη νύχτα μαζί στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Τιτανικός: Η Kate Winslet & O Leonardo DiCaprio αποκάλυψαν ότι ουρούσαν σε δεξαμενή νερού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

HerNews ka