HerNews.gr
DECORNEWS

Οι 4 καλύτερες μυρωδιές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει σαν σπα

Στο όνομα της αυτοφροντίδας, τα μπάνια έχουν γίνει ένας χώρος καταφυγίου, οπότε γιατί να μην αρωματίζονται το ίδιο; Με την εποχική μετάβαση στην άνοιξη, ήρθε και επίσημα η ώρα να αλλάξετε τις μυρωδιές στο σπίτι. Δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα ενός σπα είναι γνωστό ότι μας βάζει σε μια κατάσταση που μοιάζει με ζεν και δεδομένου ότι η οσφρητική μας αίσθηση είναι βαθιά συνδεδεμένη με τη διάθεσή μας, δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να ανυψωθούμε το παιχνίδι ευεξίας στο μπάνιο μας.

Στο σπίτι, το μπάνιο μας είναι το καταφύγιό μας – είναι το μέρος όπου ξεκινούν και τελειώνουν οι καθημερινές μας τελετουργίες- και αναπάντεχα το άρωμα παίζει μεγάλο ρόλο.

Το να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά μπορεί να κάνει θαύματα για την ευεξία σας και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε ποια αρώματα λειτουργούν καλύτερα στο μπάνιο σας, σκεφτείτε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα αρώματα.

1. Γήινα αρώματα

Ένα μοντέρνο μπάνιο με λευκή, εντοιχισμένη μπανιέραΔεν υπάρχει τίποτα σαν ένα γήινο άρωμα που να προκαλεί συναισθήματα προσοχής και σας κάνει να νιώθετε ότι είστε σε επαφή με τη φύση. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο τα γήινα αρώματα είναι κοινά στα σπα. Τα γήινα αρώματα ταξινομούνται στις ξυλώδεις μυρωδιές και ουσιαστικά περιλαμβάνουν αρώματα που διαθέτουν φυσικές νότες από το περιβάλλον. Σκεφτείτε τα αρώματα που συνδέονται με το πετριχώρ, τη θαλάσσια αύρα και τα δάση. 

2. Φρέσκιες νότεςΜπάνιο σπα με επιτοίχια για πετσέτεςΈνα φρέσκο ​​άρωμα είναι η εκδοχή της αρωματικής χλιδής στον κόσμο του αρώματος. Ένα καθαρό άρωμα σημαίνει αμέσως καθαρός χώρος και τα φρέσκα αρώματα μπορούν να αναζωογονήσουν πλήρως το μπάνιο σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα σαν σπα στο μπάνιο σας, τότε οι καθαρές, φρέσκες νότες ευκαλύπτου λειτουργούν πολύ καλά. Τα αρώματα δεν είναι απλώς επιφανειακές προσθήκες σε έναν χώρο διαβίωσης.

3. Νότες εσπεριδοειδών Ένα μπάνιο με πρόσθετη υφήΑν ψάχνετε για ένα αναζωογονητικό άρωμα για να αναζωογονήσετε το μπάνιο σας, μην παραμελείτε την επιλογή ενός καθαρού αρώματος εσπεριδοειδών. Αυτή η κατηγορία αρωμάτων είναι ιδανική για άτομα που δεν τους αρέσει τίποτα πολύ μεθυστικό, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ένα αναζωογονητικό άρωμα στο μπάνιο τους. Τα αρώματα εσπεριδοειδών όπως το μανταρίνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φρεσκάρετε ένα δωμάτιο και τυγχάνει να είναι ένα κορυφαίο άρωμα για τα μπάνια. Την επόμενη φορά που θα βρείτε τον εαυτό σας να αρωματίζει το κύριο μπάνιο σας, ρίξτε ένα άρωμα εσπεριδοειδών τριγύρω και αφήστε το συναρπαστικό άρωμα να απογειώσει την εμπειρία του μπάνιου σας.

4. Λουλουδένια αρώματα

Ένα μπάνιο με εντοιχισμένη μπανιέραΤα λουλουδάτα αρώματα για την άνοιξη μπορεί να μην είναι πρωτοποριακά, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας αρώματα. Συχνά στολίζουμε τους χώρους μας με βάζα με όμορφα λουλούδια και δεν είναι μόνο επειδή φωτίζουν το δωμάτιο, είναι επίσης επειδή προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε έναν χώρο. Έτσι, αν θέλετε να αναβαθμίσετε το επόμενο καθεστώς αυτο-φροντίδας σας με μια αίσθηση μπάνιου σπα , προτιμήστε να αρωματίσετε τον χώρο σας με γλυκές λουλουδένιες νότες. Είναι το τέλειο σκηνικό χαμηλών τόνων για να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και να πίνετε τσάι για να χαλαρώσετε από την ημέρα.

Πως να φέρετε την άνοιξη στη βεράντα σας – 5 εύκολες & οικονομικές ιδέες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 βήματα για την πιο οργανωμένη κρεβατοκάμαρα

Her News b

Κάκτοι: Όσα πρέπει να ξέρεις για να τους φροντίσεις σωστά

Her News

Οικογένεια μεταμόρφωσε λεωφορείο σε διαμέρισμα

Her News