HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φαίη Σκορδά: Τι συμβαίνει τελικά με τον Σέρχιο Αραούχο; Η απάντηση της παρουσιάστριας

Πριν από μερικές ημέρες η Φαίη Σκορδά ανήρτησε μια φωτογραφία στα Instagram Story της από τη Ρώμη, όπου έκανε tag τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο κάτι που πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας 1/4 θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής της σχετικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι ζευγάρι με τον Σέρχιο Αραούχο, έπειτα από κάποιες σπόντες των συνεργατών της.

«Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια… Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Με έπιασε το στομάχι μου. Τι να πω; Τα είπα. Συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και με χιούμορ το αντιμετωπίζω, αλλά αν κάτι το ξεκαθαρίζεις…. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, ούτε με ενοχλεί, ούτε θα απαντήσω.

Αυτό έχει να κάνει με μία φίλη μου που είναι σχεδιάστρια μόδας και είχε μια συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή. Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, δεν είναι κάτι κακό, θα το επικοινωνούσα», δήλωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση. Κυρίως οι αθλητικογράφοι από ό,τι καταλαβαίνω», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Το βίντεο που ανήρτησε η Φαίη Σκορδά

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», αποκάλυψε η παρουσιάστρια μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

HerNewskl

Konnie Μεταξά: «Έχω τελειώσει με τις ετοιμασίες του γάμου μου, τώρα ασχολούμαι με το videoclip μου – Περιμένω να τελειώσει το μυστήριο για να φάω»

Her News

Ηλίας Βαλάσης: Αποχώρησε ενοχλημένος από τις κάμερες όταν ρωτήθηκε για το “Survivor”

Her News