HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Βάζει «φωτιά» στο Instagram ποζάροντας με τη νέα της συλλογή εσωρούχων

Η Rihanna μοιράστηκε τη νέα συλλογή εσωρούχων της στο Instagram. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας έδειξε τις καμπύλες της ενώ προώθησε τη δική της συλλογή Savage Signature Script με σουτιέν, εσώρουχα, κορμάκια και baby dolls. 

Κάνοντας μια σειρά από αισθησιακές πόζες, η Rihanna φαινόταν χαρακτηριστικά εντυπωσιακή καθώς παρουσίαζε τη νέα σειρά, που διατίθεται μέσω του ιστότοπού της Savage x Fenty.

Απλωμένη σε ένα κρεβάτι ξενοδοχείου στολισμένο με σεντόνια και μαξιλάρια Savage, η Rihanna φαίνεται να υπογράφει έναν τεράστιο λογαριασμό, σερβιρισμένο σε μια ασημένια πιατέλα, ενώ φοράει εσώρουχα από την τελευταία της συλλογή. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η κορυφαία τραγουδίστρια και ο επί χρόνια σύντροφός της ράπερ A$AP Rocky είναι γονείς των γιων RZA, 22 μηνών, και Riot, επτά μηνών. 

Η Rihanna και ο A$AP ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και επίσης δούλευαν μαζί πριν ερωτευτούν πριν από τέσσερα χρόνια και δημιουργήσουν την οικογένειά τους.

Ο Rocky άνοιξε για το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Rihanna’s Diamonds στις ΗΠΑ το 2013. Η Rihanna πρωταγωνίστησε επίσης στο μουσικό του βίντεο Fashion Killa την ίδια χρονιά.Σε μια συνέντευξη στο GQ το 2021, ο Rocky είπε ότι η Rihanna ήταν «η αγάπη της ζωής «του» και «η μία».

«Αν αυτό είναι στη μοίρα μου, οπωσδήποτε», είπε για το να γίνει πατέρας. «Μπα, αλλά νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, εντυπωσιακός, συνολικά καταπληκτικός μπαμπάς».

Είπε στη Vogue τον Απρίλιο του 2022 ότι δεν σχεδίαζε πραγματικά να κάνει παιδιά με τον ράπερ.

«Πάντα πίστευα ότι θα ήταν πρώτα γάμος και μετά μωρό, αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να είναι έτσι», είπε. «Σίγουρα δεν θα αφήσω αυτό να με εμποδίσει να γίνω μαμά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Ένα χρόνο αργότερα είπε ότι το να είσαι μαμά ήταν «θρυλικό», προσθέτοντας, «Είναι τα πάντα. Πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα ποτέ».

«Με δίνει πολύ κίνητρο, σούπερ ενέργεια για να κάνω νέα πράγματα, να δημιουργήσω Και είμαι πίσω στο στούντιο και τώρα θα επιστρέψουμε στη σκηνή για το Super Bowl, κάτι που είναι τρελό που συμφώνησα ακόμη και σε αυτό , αλλά είμαι ενθουσιασμένη», δήλωσε παλαιότερα στη Vogue.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά το να είσαι νέα μαμά είναι τρελό. Είναι αξιαγάπητο. Είναι επικό, ειλικρινά».

Rihanna: Η συγκινητική αποκάλυψη για τους γιούς της, τον A$AP Rocky & την καταγωγή τους

Νεότερα Άρθρα

Η θεωρία του «λάθος» παλτού: Γιατί θα αλλάξει τον τρόπο που ντύνεστε αυτόν τον χειμώνα;

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Τα μαγιό που έχει επιλέξει φέτος το καλοκαίρι

Her News

Jennifer Lopez: Υιοθέτησε το Nerdy Chic look με λιτή εμφάνιση με γκρί πλεκτό και παντελόνι

HerNews ka