HerNews.gr
Ελλάδα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Μια βραδιά γεμάτη αρώματα & γεύσεις με τον Λευτέρη Λαζάρου (ΦΩΤΟ)

Σε μία βραδιά γεμάτη αρώματα και γεύσεις, τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, με τον Cpt. Γιώργο Βάλλη στο τιμόνι της προεδρίας, συγκεντρώθηκαν στον πολυβραβευμένο χώρο του Varoulko. Η βραδιά, η οποία συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Savramis του Βασίλη και της Αλεξίας Σαβράμη, ειδικών στην εισαγωγή και εμπορία κατεψυγμένων θαλασσινών, προσέφερε στους παρευρισκόμενους ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων, μέσα από τα εξαιρετικά πιάτα του chef Λευτέρη Λαζάρου.

Η συναρπαστική βραδιά τιμήθηκε με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων. Ανάμεσά τους, η Φωφή Καλύβα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, και η Βάσω Μπόγρη, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Ναυτιλίας, Ευάγγελου Κυριαζόπουλου.

Επίσης, ο χώρος γέμισε με τη λάμψη δημοσιογράφων από κορυφαία κανάλια: Ρίτσι Τσακουμι του One Channel, Άννα Νικολάου του Mega Channel, Βαγγέλης Γιακουμής του Blue Sky, Σπύρος Λάμπρου και Άννα Σταματιάδου του Star Channel, και Νίκος Νικολετάκης του Open Channel.

Η εκδήλωση ανέδειξε την απαράμιλλη τέχνη της γαστρονομίας και τη σημασία της θαλάσσιας παράδοσης της Ελλάδας, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή ιδεών μεταξύ επιφανών εκπροσώπων του χώρου της θάλασσας, της πολιτικής και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Θαλαμηγών εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους για μία αξέχαστη βραδιά και ανυπομονεί για τις μελλοντικές εκδηλώσεις που θα φέρουν εκ νέου κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν και ζουν με τον παλμό της θάλασσας.

Γιώργος Βάλλης για ναυτικές φωτοβολίδες: «Η χρήση της είναι υπέρ των ανθρώπων»

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως – Ολοκληρωτική αποδόμηση της 34χρονης

HerNews ka

Σχολεία: 14.000 κρούσματα από τα self test σε μαθητές & καθηγητές

Her News

Χριστούγεννα στον Πειραιά – Γιορτές στις γειτονιές

Her News