HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Σοκάρει ο λόγος που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο της διάγνωσής της με τον καρκίνο

Το παλάτι του Κένσινγκτον φέρεται να έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο μετά τη διαρροή της διάγνωσής της.

Πηγή κοντά στο θέμα είπε στη Daily Mail την Δευτέρα 1/4 ότι το παλάτι προσπάθησε να προλάβει τα νέα αφού ένας άγνωστος έμαθε για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το παλάτι δεν ανησυχούσε για την απουσία της Μίντλετον από την εκκλησία το πρωί του Πάσχα, προκαλώντας φρενίτιδα όσο και για τις πληροφορίες που ελήφθησαν.Ανακοίνωση διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ ΜίντλετονΟι πληροφορίες δεν διευκρίνισαν εάν η διαρροή προήλθε από την Κλινική του Λονδίνου – όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο – ή αλλού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Στις 22 Μαρτίου, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο μετά από μήνες που θαυμαστές της έκαναν εικασίες και υποκινούσαν άγριες θεωρίες συνωμοσίας για το πού βρίσκεται.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που μεταδόθηκε, η 42χρονη εξήγησε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας, υποστηρίζοντας ότι η διάγνωση προκάλεσε «τεράστιο σοκ» για την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μιλώντας για την εμπειρία της, είπε στα μέλη του κοινού : «Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής».

«Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας».

Εκείνη την εποχή, πηγές από το παλάτι είπαν στο Page Six ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστική την κατάστασή της, ώστε τα παιδιά τους να μπορούν «να καταλάβουν και να επεξεργαστούν την νέα πριν δημοσιοποιηθούν».

Συνεχίζοντας τη δήλωσή της, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου».

«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

Λίγες μέρες πριν μιλήσει η πριγκίπισσα, η Daily Mail ανέφερε ότι σημειώθηκε παραβίαση ασφαλείας που αφορούσε τα ιατρικά της αρχεία στην κλινική του Λονδίνου.

Ένας εμπιστευόμενος είπε στο πρακτορείο ότι η βασιλική οικογένεια ειδοποιήθηκε για την παραβίαση, διασφαλίζοντας μια «πλήρη έρευνα».

Λίγο μετά την αποκάλυψη της κατάστασής της, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και κατευθύνθηκαν στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ στις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με το “Entertainment Tonight”.

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η οικογένεια θα περνούσε τις ανοιξιάτικες διακοπές των παιδιών της στο Sandringham Estate.

Φαινομενικά έμειναν στο κτήμα για να γιορτάσουν το Πάσχα ιδιωτικά, αφού απουσίασαν από την ετήσια λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Crown: Η σειρά προβλέπεται να αναπαραστήσει το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο

Her News

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News