HerNews.gr
Διεθνή

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Μετά από 19 χρόνια τηλεοπτικών εκπομπών, το «The Ellen DeGeneres Show» ολοκληρώθηκε με συγκίνηση και τους τελευταίους καλεσμένους της εκπομπής, μεταξύ των οποίων οι Τζένιφερ Άνιστον, που ήταν και η πρώτη καλεσμένη της κωμικού στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Κατά τη διάρκεια του φινάλε της σειράς, η Ellen DeGeneres εστίασε τον εναρκτήριο μονόλογό της στο πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σήμερα σε σχέση με τότε που ξεκινούσε την εκπομπή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική», είπε η Ellen DeGeneres.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω «γκέι» στην τηλεόραση. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «γκέι.» Το έλεγα πολύ στο σπίτι. «Τι τρώμε για γκέι πρωινό;» είπε αστειευόμενη. «Δεν μπορούσαμε να πούμε «γκέι». Δεν μπορούσα να πω «εμείς», γιατί αυτό θα υπονοούσε ότι ήμουν με κάποια», συνέχισε.

«Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «η σύζυγος» και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «η σύζυγος όλη την ώρα». Η κάμερα έδειξε την ηθοποιό , Πόρσια ντε Ρόσι, που είναι η σύζυγος της Ellen DeGeneres.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)


«Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα, «Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;», πρόσθεσε η Ellen DeGeneres.

Η Ellen DeGeneres ολοκλήρωσε τον μονόλογό της ζητώντας από τον DJ της, Stephen Boss γνωστό ως tWitch, να χορέψει μαζί της για τελευταία φορά. 

«Αν δεν σας πειράζει να το πω αυτό, η εκπομπή είναι μια αντανάκλαση του πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ο κόσμος. Όχι αυτό που είναι στους τίτλους», είπε ο tWitch. «Κοιτάς έξω και βλέπεις ανθρώπους διαφορετικών χρωμάτων,  θρησκειών, οτιδήποτε, όλοι δείχνουν αγάπη ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι επί 19 χρόνια και σε ευχαριστούμε γι’ αυτό» είπε στην δική του Έλεν.

Στο πλατό και η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εναρκτήρια εκπομπή «The Ellen DeGeneres».

Η επόμενη καλεσμένη  ήταν η Billie Eilish, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εκπομπή το 2018, όταν ήταν 16 ετών.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ», είπε αναπολώντας την πρώτη της εμφάνιση. «Ξεκίνησες αυτή την εκπομπή έναν χρόνο μετά τη γέννησή μου. Αυτό ήταν στο σπίτι μου συνεχώς. Κάθε μέρα. Πήγαινα στην κουζίνα και η μαμά μου θα σε παρακολουθούσε» της είπε.

Ύστερα, την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε η μοναδική Pink, ως η τελευταία συνέντευξη και καλεσμένη της Ellen DeGeneres.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

«Αυτό είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα για μένα γιατί σε γνωρίζω τόσο καιρό και έχεις δώσει νόημα σε τόσα πολλά στη ζωή μου, προσωπικά, αλλά και στη ζωή όλων», είπε η τραγουδίστρια.

«Ήθελα να γίνω τραγουδίστρια γιατί ήθελα να μεγαλώσω και να αλλάξω τον κόσμο και να τον κάνω καλύτερο. Εσύ το έχεις κάνει με πολλούς τρόπους. Ίσως βοηθήσω τους ανθρώπους να βρουν τον πόνο τους. Εσύ βοηθάς τους ανθρώπους να βρουν τη χαρά τους».

 

 

Απευθυνόμενη στο κοινό, η Ellen DeGeneres είπε:

«Αν έχω κάνει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας. Ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας. Και αν κάποιος είναι αρκετά γενναίος για να σας πει ποιος είναι, να είστε αρκετά γενναίοι να τον υποστηρίξετε, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε. Το να σου δείχνει κάποιος ποιος είναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κανείς ποτέ.
Και ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σας, θα είστε πολύ πιο συμπονετικοί. Και η συμπόνια είναι αυτό που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Νιώθω την αγάπη και σας στέλνω και εγώ αγάπη. Αντίο».

Η Ellen DeGeneres κάθησε σε έναν καναπέ με πλάτη στο κοινό. Γύρισε προς τον κόσμο για μία τελευταία φορά και έπειτα προς την τηλεόραση μπροστά της. Έπιασε το τηλεχειριστήριο και έκλεισε την τηλεόραση με τις πόρτες του στούντιο να κλείνουν πίσω της…

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Συνελήφθη για οδήγηση χωρίς δίπλωμα

HerNews ka

Britney Spears: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον επεισοδιακό χωρισμό

HerNews ka

Τουρκία: Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Καχραμάνμαρας

HerNews ka