HerNews.gr
Διεθνή

Άλλος άνθρωπος η Bianca Censori: Δείτε τι φόρεσε στην έξοδο με τα παιδιά του Kanye West

Η Bianca Censori βρέθηκε σε μια πασχαλινή έξοδο με τον Kanye West και τα τέσσερα παιδιά του.

Ο αρχιτέκτονας της Yeezy βγήκε με μια στενή ασημί ολόσωμη φόρμα για μια βραδιά στον κινηματογράφο, αφού δείπνησαν στο hotspot Nobu Malibu την Κυριακή το βράδυ. 

Επέλεξε λευκά πέδιλα με λουράκια, τα οποία φόρεσε πάνω από το μπατζάκι της φόρμας της και έπιασε τα μαλλιά της στον χαρακτηριστικό της κότσο.

Ντυμένος με σκούρο φαρδύ παντελόνι και ένα σακάκι, ο Kanye West κρατήθηκε χέρι-χέρι με τον 8χρονο γιο του Saint, ενώ η North, η Chicago και ο Psalm, ακολουθούσαν από κοντά. Νωρίτερα την ίδια μέρα, τα παιδιά παρακολούθησαν το πασχαλινό πάρτι της Kris Jenner με τη μαμά Kim Kardashian.

Η εμφάνιση της Bianca Censori είναι ένα πολύ πιο συντηρητικό σύνολο σε σχέση με αυτά που φοράει συνήθως, έχοντας στο παρελθόν φορέσει πολύ προκλητικά ρούχα. Ωστόσο, πηγές είπαν ότι ο West δεν χειραγωγεί την Censori στις συγκλονιστικές εμφανίσεις. 

«Οι άνθρωποι μπερδεύουν τη δημιουργικότητα της Bianca», είπε μια πηγή. «Είναι μια εκπληκτική προσωπικότητα, μια φανταστική ηθοποιός, που μπορεί να διασκεδάσει το κοινό. Είναι περφόρμανς. Η Bianca είναι τόσο ερμηνεύτρια όσο και ο Ye».

Ο Malik Yousef, ένας από τους συνεργάτες του ράπερ, είπε ότι η φωτογραφία του West με την Bianca Censori, ξαπλωμένη σε ένα κωμικά μεγάλο κρεβάτι ήταν μια “κρίσιμη εικόνα” για τον West.

Bianca Censori και Kanye West

«Νομίζω ότι λέει ο Ye, «Η σ@@λα μου ζει στην αγκαλιά της πολυτέλειας. Δεν ξέρω τι κάνετε όλοι σήμερα, αλλά ελπίζω να είστε όλοι σαν εμένα. Αυτή είναι η δουλειά μου». Το δωμάτιο είναι όλο το κρεβάτι», εξήγησε. 

Αν και η Censori δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κυκλοφορεί με ρούχα που δεν “υπάρχουν”,  συνήθως καλύπτεται όταν είναι έξω με τον ράπερ.

Ενώ ήταν έξω με την κόρη του North την περασμένη εβδομάδα, η Censori φορούσε ένα μεγάλο γούνινο παλτό πάνω από ένα στενό μαύρο παντελόνι.

Bianca Censori: Οι θαυμαστές “φρίκαραν” ακούγοντας τη φωνή της για πρώτη φορά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο εφιάλτης του μπλακ – άουτ πάνω από τη Βρετανία: Αποθηκεύουν από ισοθερμικά εσώρουχα μέχρι… κεριά

Her News

Taylor Swift: Αποκαλύπτει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νέου της άλμπουμ

HerNews ka

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

HerNews ka