HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

Ο λόγος για την απουσία του συζύγου της πριγκίπισσας της Ουαλίας κατά τη διάρκεια του βίντεο διάγνωσης καρκίνου αποκαλύφθηκε. Καθισμένη μόνη σε ένα παγκάκι στο κάστρο του Windsor, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε την προληπτική της χημειοθεραπεία.

«Είναι ένα μήνυμα από την πριγκίπισσα για την υγεία της και ήθελε να μεταφέρει προσωπικά το μήνυμα μόνη της», είπε μια πηγή στο People.

«Ο Ουίλιαμ είναι εξαιρετικά περήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έδειξε όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά από την εγχείρησή της τον Ιανουάριο».Πρέπει να σημειωθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο προαναφερθέν βίντεο, τονίζοντας ότι «ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Τόσο ο Κάρολος όσο και η Κέιτ κάνουν “διάλειμμα” από τα βασιλικά καθήκοντα

Εν μέσω ανησυχιών για την υγεία μέσα στη βασιλική οικογένεια, τόσο ο βασιλιάς όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν αποσυρθεί από τις δημόσιες υποχρεώσεις. Η Βασίλισσα Καμίλα, εκπροσωπώντας τον Βασιλιά Κάρολο, παρακολούθησε τη λειτουργία του Royal Maundy στον καθεδρικό ναό του Worcester στη θέση του, καθώς έχασε την εκδήλωση λόγω συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο, εξέλιξη που εξέφρασε με λύπη.Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υποστηρίζει ενεργά τη σύζυγο και τον πατέρα του σε δύσκολες στιγμές ενώ εκπληρώνει τα βασιλικά του καθήκοντα. Σχεδιάζει να ξαναρχίσει τις δημόσιες υποχρεώσεις τον Απρίλιο, που συμπίπτει με την επιστροφή των παιδιών του στο σχολείο. Ομοίως, η πριγκίπισσα θα ξαναρχίσει τα βασιλικά της καθήκοντα μόλις εγκριθεί ιατρικά από τους γιατρούς της.

«Πρόκειται για μια μικρότερη και πιο αδύναμη βασιλική οικογένεια από αυτή που έχει συνηθίσει η Βρετανία», έγραψε ο βετεράνος δημοσιογράφος Άντριου Μαρ στο περιοδικό New Statesman.

«Δεν φαίνεται πιστευτό ότι μόλις πριν από μια δεκαετία, οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν ότι υπήρχαν πάρα πολλά μέλη της».

Κέιτ Μίντλετον: Βασιλικός ειδικός αποκαλύπτει από τι είδος καρκίνου πάσχει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Λανσάρει με τον σύζυγό της Travis Barker δική τους σειρά ευεξίας

HerNews ka

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News

Eurovision: Η νίκη “πήγε” στην Ιταλία

Her News b