HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Δημοσίευσε βίντεο που χορεύει τρυφερά με τον πρώην της Sam Ashgari

Η Britney Spears ανατρέχει στον ατελή, βραχύβιο γάμο της με τον εν διαστάσει σύζυγο της Sam Asghari.

Η τραγουδίστρια του «Toxic» μπήκε στο Instagram την Πέμπτη για να μοιραστεί ένα βίντεο της ίδιας να χορεύει με τον ηθοποιό καθώς εκείνος τη στριφογύριζε αβίαστα και την σήκωσε στον αέρα.

Εμφανίστηκαν χαρούμενοι στο βίντεο – το οποίο έκτοτε διαγράφηκε – καθώς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον καθ’ όλη τη διάρκεια πριν τελειώσουν με ένα φιλί.

Στη λεζάντα, η Britney Spears υπαινίχθηκε διακριτικά ότι στο διαλυμένο ειδύλλιό τους δεν ήταν «όλα ρόδινα».Britney Spears και Sam Asghari

Britney Spears και Sam Asghari«Την ώρα που με πιάνει», ξεκίνησε τη μακροσκελή λεζάντα. «Το να κοιτάς πίσω είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά είναι ειλικρινά κρίσιμο… ειλικρινά είμαι πολύ ευαίσθητη στις περισσότερες περιπτώσεις».

Η Britney Spears σκέφτηκε την πολυπλοκότητα των σχέσεων, εξηγώντας τις περισσότερες εμπειρίες “περίεργες στροφές”.

«Μιλάω για το παρελθόν μου μερικές φορές γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη όπως πριν!!!» Συνέχισε η Britney Spears, προσθέτοντας ότι μαθαίνει να μην κλείνεται στον εαυτό της όταν περνάει δύσκολες στιγμές.

Η Britney Spears με τον Sam AsghariΗ τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον εαυτό της ως ένα «περίπλοκο ευαίσθητο» άτομο, υποστηρίζοντας ότι ήταν «πολύ πιο εύκολο» όταν ήταν νεότερη.

«Νιώθω ότι εμπιστεύομαι περισσότερο τους ανθρώπους και δεν είχα ζήσει ακόμα τη σκληρότητα του κόσμου», έγραψε.

«Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους. Αν με ξέρεις, ξέρεις πώς αγαπώ… Αγαπώ πάρα πολύ είναι ντροπή και θα σε αγαπώ για μια ζωή!!! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω να δοκιμάσω και να διατηρήσω, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως λένε».

Britney Spears και Sam Asghari«Οι ελπίδες μου στο να μοιράζομαι είναι ότι με το να θυμάμαι ότι μπορώ να προσπαθήσω και να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ αρκετά καλά», κατέληξε η Spears.

Η ποπ σταρ διέγραψε την ανάρτηση μία ώρα μετά την κοινοποίησή της.

Την περασμένη εβδομάδα, η Spears παραδέχτηκε ότι ήθελε να είναι ανοιχτή για τους αγώνες της στα social media, αλλά είχε επιφυλάξεις.

Η Britney Spears και ο Sam Asghari, αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τις συνέπειες του χωρισμού τους, αφού ο personal trainer  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου  τον Αύγουστο του 2023 μετά από ένα χρόνο γάμου.

Σαμ ΑσγκάριΕκείνη την εποχή, η ποπ σταρ παραδέχτηκε στους followers της ότι ήταν  «λίγο σοκαρισμένη» από τον χωρισμό τους , αλλά «στην πραγματικότητα τα πήγαινε πολύ καλά».

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού άφησαν να εννοηθεί ότι η Britney Spears ήταν ο λόγος του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Sam Asghari φέρεται να «έλεγε στους ανθρώπους» ότι πίστευε ότι η πριγκίπισσα της ποπ «συνδέθηκε με τουλάχιστον ένα από τα αρσενικά μέλη του προσωπικού  που εργάζονταν στο σπίτι της».

Το δημοσίευμα ανέφερε επίσης ότι ο γυμναστής «παραπονέθηκε» ότι η Spears τον κακοποίησε σωματικά – ακόμη και ότι τον άφησε με μαύρο μάτι όταν του επιτέθηκε στον ύπνο του.

Britney Spears και Sam AsghariΛίγο αφότου ήρθαν στο φως οι κατηγορίες εναντίον του Spears, πηγές είπαν στο Page Six ότι δεν υπήρχε αλήθεια πίσω από αυτές.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε ότι έβγαινε με τον πρώην οικονόμο της και πρώην απατεώνα, Paul Richard Soliz,  εν μέσω του χωρισμού της από τον Asghari.

Καθώς οι δυο τους εργάζονται για την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους , οι πηγές είπαν προηγουμένως ότι «είχαν ελάχιστη έως καθόλου επαφή.

“Σπάει” τη σιωπή της η Britney Spears: «Η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: «Για μένα, τα πρώτα πράγματα που έμαθα ποτέ για το σεξ ήταν άντρας και γυναίκα»

HerNewskl

Kate Middleton: Μαθαίνει να παίζει ράγκμπι σε αναπηρικό αμαξίδιο

HerNews ka

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka