HerNews.gr
Διεθνή

Kate Middleton: Μαθαίνει να παίζει ράγκμπι σε αναπηρικό αμαξίδιο

Η Kate Middleton έκανε μια σπάνια casual εμφάνιση καθώς συμμετείχε σε μια προπόνηση με το England Wheelchair Rugby League την Πέμπτη, αντικαθιστώντας τη συνηθισμένη επιχειρηματική της εμφάνιση με ένα φούτερ, ένα μπλουζάκι πόλο και αθλητικά παπούτσια καθώς συμμετείχε σε έναν αγώνα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, που υπηρετεί ως προστάτης της Rugby Football League και της Rugby Football Union – έδειξε τη σπορ πλευρά της όπου γιόρτασε την Ημέρα του Rugby League Inclusivity.

Φόρεσε ένα επώνυμο πόλο Rugby Football League συνδυάζοντας την εμφάνισή της με τα ίδια λευκά αθλητικά παπούτσια Lululemon (138 δολαριων) —που τώρα προσφέρονται σε ελαφρώς ενημερωμένο στυλ— που φόρεσε για μια εκδήλωση ράγκμπι τον Ιούνιο.

Η Kate Middleton συμμετείχε σε πολλές ασκήσεις στο Allam Sports Centre στο Hull της Αγγλίας, μαθαίνοντας πώς το Disability Rugby League βοηθάει να δοθεί αυτοπεποίθηση στα άτομα με αναπηρία, συμπεριλαμβανομένων τόσο των αναπηρικών όσο και των τροποποιημένων εκδόσεων του παιχνιδιού για όσους μπορούν να τρέξουν.

 Ταξίδεψε επίσης στη Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι τον περασμένο μήνα, φορώντας ένα λευκό παντελόνι Alexander McQueen για να εμψυχώσει την αγγλική ομάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Usher: Θα κάνει live act στο ημίχρονο του Super Bowl 2024 με τη βοήθεια της Kim Kardashian

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Τουλάχιστον θα είναι μαζί με τον παππού» – Συγκίνησε ο 4χρονος πρίγκιπας

Her News b

Μάργκοτ Ρόμπι: “Ήθελα να είμαι γυμνή στον Λύκο της Wall Street”

Her News