HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν συνεργασία «έκπληξη» με τις Καρντάσιανς

Η Κρις Τζένερ φέρεται να επικοινωνεί με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, για να εμφανιστούν ενδεχομένως στο ριάλιτι της οικογένειάς της. Φαίνεται πως υπάρχει εκκολαπτόμενη φιλία μεταξύ της Κρις και του βασιλικού ζεύγους, με ενδεχόμενη guest εμφάνιση στο δημοφιλές πρόγραμμα.

Η Κρις απηύθυνε πρόσκληση στη Μέγκαν να συμμετάσχει στο “The Kardashians” ως guest star και φαίνεται ότι η Μέγκαν σκέφτεται την πρόσκληση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, η Μέγκαν και ο Χάρι ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την οικογένεια Καρντάσιαν επειδή τους θεωρούν «συνομηλίκους με γνώσεις των μέσων ενημέρωσης» που θα μπορούσαν να προσφέρουν κάποια συντροφικότητα.

Μια πηγή μοιράστηκε ότι η Μέγκαν βλέπει αυτό ως μια ευκαιρία να δικτυωθεί και να αποκτήσει μια νέα προοπτική καθώς περιηγείται την επιστροφή της στη βιομηχανία του θεάματος.

Μια πηγή επιβεβαίωσε επίσης στο Bella Magazine, όπως αναφέρει η The Mirror, ότι η Κρις θέλει να φέρει το βασιλικό ζευγάρι «στο πρόγραμμα». Η πηγή τόνισε τους κοινούς κύκλους που μοιράζονται οι δύο οικογένειες και πρότεινε ότι θα ήταν φυσικό να συνεργαστούν. Ωστόσο, η πηγή σημείωσε επίσης ότι η Κρις προσεγγίζει την κατάσταση με υπομονή, μη θέλοντας να πιέσει πολύ επιθετικά.

Η πηγή αποκάλυψε περαιτέρω ότι η ομάδα της Μέγκαν και του Χάρι δεν έχει εκφράσει κανένα πρόβλημα επί της αρχής με την ιδέα μιας guest εμφάνισης στο ριάλιτι. Αυτή η πιθανή συνεργασία θα μπορούσε να είναι μια σημαντική νίκη για την Κρις Τζένερ, καθώς ανοίγει κερδοφόρες ευκαιρίες και για τα δύο μέρη.

Η Μέγκαν Μαρκλ εξετάζει την προσφορά της Kris Jenner

Ως απάντηση στην προσφορά της Κρις, η Μέγκαν λέγεται ότι σκέφτεται την ευκαιρία λόγω του ότι αισθάνεται σύνδεση με την οικογένεια Καρντάσιαν. Η πιθανότητα να ενταχθεί στο “The Kardashians” ως guest star αντανακλά το ενδιαφέρον της να εξερευνήσει νέους δρόμους στη βιομηχανία του θεάματος.

Συνοπτικά, ο αναφερόμενος δεσμός μεταξύ της Κρις Τζένερ και της Μέγκαν Μαρκλ, μαζί με το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο πρίγκιπας Χάρι , πυροδότησε εικασίες για μια μελλοντική εμφάνιση στο ” The Kardashians “. Και τα δύο μέρη βλέπουν πιθανά οφέλη από τη συνεργασία και φαίνεται ότι η Μέγκαν είναι ανοιχτή στην ιδέα λόγω της επιθυμίας της να επεκτείνει το δίκτυό της και να αποκτήσει μια νέα προοπτική στην καριέρα της.

Χάρι – Μέγκαν: Ο βασιλιάς Κάρολος απαντά για πρώτη φορά στο αν θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τουρκία: Αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων που αγνοείται – Η ΕΜΑΚ στη μάχη για την διάσωσή τους – Οι εκτιμήσεις

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο νόμισμα, στον εθνικό ύμνο και στα γραμματόσημα της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον θάνατο της

HerNewskl

Harry Styles: Ξύρισε τα μαλλιά του και είναι…. αγνώριστος – ΦΩΤΟ

HerNews ka